Ταταρίδης: «Απίστευτο αυτό που έκαναν οι παίκτες του Άρη για μένα»

Ταταρίδης: «Απίστευτο αυτό που έκαναν οι παίκτες του Άρη για μένα»

Ο Σάββας Ταταρίδης μέσως δηλώσεών του σε ραδιοφωνικό σταθμό ευχαρίστησε τους παίκτες του Αρη Τζανακάκη και Διαμαντόπουλου που μάζεψαν χρήματα για να μπορέσει να εγχειριστεί.

Σε μια πολύ «ζεστή» και ανθρώπινη κίνηση, ο Μανώλης Τζανακάκης και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στάθηκαν στο πλευρό του Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Σάββα Ταταρίδη, δίνοντας του τα χρήματα που χρειαζόταν ώστε να μπορέσει να υποβληθεί σε απαραίτητη επέμβαση.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μίλησε στο Yellow Radio 92.8 για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, αλλά και την συνεισφορά των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Ταταρίδης

-Για τον τραυματισμό του και την βοήθεια από την ομάδα του Άρη:

Είχα έναν τραυματισμό σε αγώνα στα Κουφάλια. Παίζω ως τερματοφύλακας. Έκανα εξετάσεις και έπρεπε να χειρουργηθώ στον χιαστό. Έμαθε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος και ο Μανώλης Τζανακάκης για αυτό το περιστατικό και έκαναν μία κίνηση, μάζεψαν χρήματα όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Μάζεψαν και κάποιες ομάδες από την Β’ Εθνική και μία οργάνωση που συμμετέχει ο Μανώλης Τζανακάκης. Μου κάλυψαν το χειρουργείο. Είναι συγκινητική όλη η προσπάθεια. Αυτό σε κάνει να νιώθεις δυνατός μέσα στην ατυχία σου.

-Για το μεγαλείο αυτής της κίνησης:

Ήταν κάτι απίστευτο και επειδή είμαι οπαδός του Άρη, για μένα μετρούσε ακόμη περισσότερο. Είμαι φίλαθλος από μικρός και εδώ και 15 μέρες γεννήθηκαν τα παιδάκια μου και προσθέτουμε ακόμη δύο φιλάθλους στον Άρη

-Για την θύρα που πηγαίνει:

Πριν πέντε χρόνια πήγαινα στην θύρα 3. Τώρα θα κοιτάξουμε την οικογενειακή κερκίδα

-Για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο:

Γνωριζόμαστε μέσω κοινών γνωστών. Δεν κάναμε παρέα αλλά έχουμε μία καλή σχέση. Να είναι καλά και ο Δημήτρης για την προσπάθεια. ΝΑ τους έχει ο Θεός καλά όλη την ομάδα.

Για το πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα:

Θα επιστρέψω με τη νέα σεζόν μετά την επέμβαση.

-Για τον τραυματισμό:

Είναι από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς. Όταν σου συμβαίνει παθαίνεις ένα σοκ γιατί είναι έξι μήνες αποκατάσταση. Σκέφτεσαι ότι πρέπει να προχωρήσω.

-Για το παιχνίδι:

Την βλέπω πάρα πολύ καλά. Τα χαίρομαι τα παιδιά για το πάθος ότι ξέρουν τι θέλουν και την καρδιά τους. Ανυπομονώ για την συνέχεια.

-Για τον Κουέστα:

Είναι πολύ καλός. Κόλπα δεν υπάρχουν για να αντιγράψω δυστυχώς.

-Για το μήνυμα στον κόσμο του Άρη:

Ο Άρης είναι μια ιδέα. Σε όποια κατάσταση και αν είναι η ομάδα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο. Εγώ είμαι 31 χρονών και στο ποδόσφαιρο δεν είδα τίτλο αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Πρέπει να είμαστε κοντά την ομάδα. Αν δεν είσαι Άρης δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ