Ο υποβιβασμένος Απόλλων και οι τρεις ερυθρόλευκοι τραυματίες!

Ο υποβιβασμένος Απόλλων και οι τρεις ερυθρόλευκοι τραυματίες!

Έγιναν… πραγματάκια στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα που είχε κίνητρο και «έριχνε στο ψαχνό» βγάζοντας εκτός ματς Τοροσίδη και Φορτούνη. Με τον Ποντένσε να κλείνει στις καθυστερήσεις την τριάδα. To εντυπωσιακότερο; Καμία κάρτα στον Απόλλωνα!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Ριζούπολη, γύρισε στις νίκες και συνεχίζει με ηρεμία για τα ματς που τον περιμένουν χωρίς όμως να γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεση του βασικά «εργαλεία» του όπως οι Τοροσίδης, Φορτούνης και Ποντένσε. Γιατί;

Γιατί και οι τρεις έφυγαν με τραυματισμό από την Ριζούπολη. Βλέπετε οι αντίπαλοι «βάραγαν στο ψαχνό»! Και δεν λέμε, να παίξουν δυνατά, με τον Ολυμπιακό άλλωστε όλοι θέλουν να τα δώσουν όλα για να προσπαθήσουν να του κόψουν βαθμούς. Να φανούν…

Αλλά πρέπει να υπάρχουν και όρια. Και όταν στην εποχή της… εξυγίανσης ο διαιτητής δεν δίνει τον «πυρετό» του στον Ολυμπιακό τότε οι αντίπαλοι παίρνουν ακόμη μεγαλύτερο θάρρος. Σε αυτό το ματς άλλωστε ο Σέζος έβγαλε δύο κάρτες. Και οι δύο σε παίκτες του Ολυμπιακού, καμία σε παίκτη του Απόλλωνα! Μιλάμε για… έπος!

Ο Απόλλων βλέπετε μπορεί να έχει υποβιβαστεί όμως είχε κίνητρο και μάλιστα μεγάλο! Για 150 χιλιάδες λόγους θα έλεγα, άντε για 75 χιλιάδες λόγους! Και πάνω στην φούρια την πλήρωσαν κατά σειρά ο Τοροσίδης που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο 20λεπτο και υπάρχουν φόβοι για ζημιά στο γόνατο, και ο Φορτούνης που τον «καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο με χτύπημα στο πόδι.

Ο αρχηγός προσπάθησε να συνεχίσει όμως ο Μαρτίνς βλέποντας την κλωτσιά να πηγαίνει σύννεφο φοβήθηκε τα χειρότερα και τον άλλαξε.

Τον Ποντένσε που τους έκανε ουκ ολίγες «ποδιές» τον… έφαγαν στο φινάλε. Ήταν το… κερασάκι στην τούρτα που ο Σέζος μάλιστα αποφάσισε να μην… δει!

Και έτσι δεν έδωσε ούτε το πέναλτι που έγινε με τον Ποντένσε να του δείχνει στη συνέχεια το αιμάτωμα που έκανε μπαμ και τον Σέζο να γυρνάει από την άλλη… Τι να πει άλλωστε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ