Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταβάνι με τον Ιβάν Σαββίδη»

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταβάνι με τον Ιβάν Σαββίδη»

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος με δηλώσεις του ανέφερε πως οι Ασπρόμαυροι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πως ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί να πάει την ομάδα πολύ ψηλά.

Μιλώντας στη «Βεργίνα Τηλεόραση» ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι ορισμένοι, εντός Θεσσαλονίκης, μειώνουν την επιτυχία του ΠΑΟΚ, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να τα… σαρώσουν όλα στην Ελλάδα.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό το αποδεικνύει κάθε μέρα που περνάει, κάθε αγωνιστική, όπως έγινε και μέσα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Περάσαμε με άνεση και τώρα πλέον έμειναν 7 αγώνες για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα…»

-«Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει με τους εχθρούς του ΠΑΟΚ που κάνουν διάφορες εκπομπές ως παραγωγοί ραδιοφώνων και “δηλητηριάζουν” τον κόσμο, μειώνουν την προσπάθεια και την επιτυχία της ομάδας, που είναι τεράστια, γιατί πρωτάθλημα δεν παίρνουμε κάθε μέρα. Βγαίνουν και λοιδορούν τον ΠΑΟΚ και δεν ντρέπονται, ενώ ζουν και αναπνέουν στη Θεσσαλονίκη και τα ραδιόφωνα δίνουν βήμα στους εχθρούς του ΠΑΟΚ. Κρίμα…».

-«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι άρρωστος με την ομάδα, μπορώ να σας βεβαιώσω γιατί τον ζω κάθε φορά που έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχει άλλη έννοια παρά μόνο πώς θα πάει ψηλά τον ΠΑΟΚ, όσο πιο ψηλά γίνεται, γι αυτό και σας λέω ότι δεν έχει ταβάνι ο ΠΑΟΚ με Ιβάν Σαββίδη».

-«Επόμενος στόχος είναι να πάρουμε και τυπικά το πρωτάθλημα να τερματίσουμε αήττητοι και να πάρουμε και το κύπελλο. Αυτή η ομάδα μπορεί να τα σαρώσει όλα στην Ελλάδα και να δει την επόμενη μέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ».

-«Είναι αποφασισμένος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να φτιάξει το πιο μοντέρνο και πιο όμορφο γήπεδο της Ευρώπης, όσα χρήματα και εάν χρειαστούν. Έχει μεγάλα σχέδια για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος και μόλις πάρουμε και τυπικά το πρώτο πρωτάθλημα με Ιβάν, θα δείτε τι κοσμογονία θα γίνει στην Τούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ