Ανδράλας: «Ο ΠΑΟΚ, αρχίζει πλέον να σηκώνει τον τίτλο»

Ανδράλας: «Ο ΠΑΟΚ, αρχίζει πλέον να σηκώνει τον τίτλο»

Ο Πάρης Ανδράλας, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να σηκώσει φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου, Πάρης Ανδράλας, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά και το διπλό του στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 2-0. Ενώ αν καταφέρει να πάρει και το Κύπελλο κάνοντας το νταμπλ, τότε θα δώσει ονειρικό τέλος στη φετινή χρονιά.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει σταθερότητα, έκανε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο. Δεν είδα όλο το παιχνίδι αλλά από την εικόνα που έχω από το ντέρμπι με τον Άρη που τον δυσκόλεψε πολύ αλλά και τη δύσκολη πρόκριση επί του Πανιωνίου, ο ΠΑΟΚ δείχνει πως ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πετύχει το στόχο του».

Αν πλέον είναι πιο κοντά στο πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ πλέον αρχίσει να σηκώνει τον τίτλο. Είναι στα χέρια του, στα πόδια του. Είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του τίτλου και ιδιαίτερα από τη στιγμή που τελείωσε η Ευρώπη. Είναι πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία».

Για τον πρωταθλητισμό και τις απαιτήσεις του: «Ο πρωταθλητισμός σημαίνει κατάκτηση του αποτελέσματος. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να παίρνει νίκες ακόμα και όταν δεν έπαιζε καλά αλλά νίκησε πολλές φορές παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο».

Για το αήττητο του ΠΑΟΚ: «Όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος, μπορεί να απασχολεί και το αήττητο αλλά είναι σε δεύτερη μοίρα. Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το κύπελλο: «Είναι μεγάλος στόχος γιατί είναι ένας τίτλος. Μπορεί να είναι δεύτερος σε προτεραιότητα αλλά έχοντας φτάσει στους 4, τότε δεν γίνεται να μην τα δώσεις όλα για να το πάρεις. Θα είναι ένα ονειρικό τέλος στη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ