ΑΕΚ: Αντίθετος ο Μελισσανίδης στην παρουσία οπαδών στα Σπάτα

ΑΕΚ: Αντίθετος ο Μελισσανίδης στην παρουσία οπαδών στα Σπάτα

Ο διοικητικός ηγέτης έβαλε... STOP στην είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Τα άσχημα αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα έφεραν οπαδούς της Ενωσης στα Σπάτα για να εκφράσουν τα παράπονα τους. Άλλωστε η ΑΕΚ έχει μείνει πολύ πίσω από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν μπήκε ουδείς εντός.

Ο «Τίγρης» δεν είναι και ο ίδιος ευχαριστημένος από την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» το τελευταίο διάστημα και τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να φτάσει η Ενωση σε εποχές που το προπονητικό κέντρο ήταν… ξέφραγο αμπέλι και έμπαιναν οπαδοί όποτε ήθελαν. Και δεν θέλει η ΑΕΚ να έχει αυτή την εικόνα και να υπάρχουν αυτές οι τακτικές σε μια εποχή που το κλαμπ αλλάζει status και επίπεδο.

Ετσι, μόλις ενημερώθηκε για την παρουσία οπαδών έδειξε δυσαρέσκεια, ενώ έδωσε εντολή να μην μπει κανείς στα Σπάτα. Και τελικά οι εν λόγω οπαδοί της ΑΕΚ παρέμειναν εκτός και έτσι εξέφρασαν τα παράπονα τους στο πάρκινγκ, την ώρα που έμπαιναν οι ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ