ΠΑΟΚ: Το καυτό καλοκαίρι για τους Ζαμπά και Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Το καυτό καλοκαίρι για τους Ζαμπά και Πασχαλάκη

Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν σκάουτερ ξένων ομάδων για να παρακολουθήσουν για άλλη μια φορά ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με τους Ζαμπά και Πασχαλάκη να συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα.

Το ότι σκάουτερ ξένων ομάδων παρακολουθούν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν είναι καινούργιο και μέσα από to10.gr το έχουμε αναδείξει αρκετές φορές. Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο σοβαρά και εξηγούμαστε. Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε η ελίτ των κορυφαίων μανατζερικών γραφείων, αλλά και σκάουτερ ξένων ομάδων από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Αν κάνετε μια βόλτα στο instagram θα δείτε φωτογραφίες, αλλά και βίντεο που έχουν ανεβάζει από την αναμέτρηση.

Στο Δικέφαλο λαμβάνουν ολοένα και περισσότερα μηνύματα από σκάουτ ευρωπαϊκών συλλόγων, πως το φετινό καλοκαίρι η Θεσσαλονίκη θα είναι στο επίκεντρο. Η παρουσία πολλών καλών, αλλά και νεαρών ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και όχι μόνο έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών. Στην Τούμπα γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι τα ονόματα που είναι πιο ψηλά στις περιβόητες λίστες των σκάουτερ είναι του Λέο Ζαμπά και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο Βραζιλιάνος από την αναμέτρηση στη Λευκορωσία κόντρα στη ΜΠΑΤΕ έδειξε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει στους αγωνιστικούς χώρους. Οι σκάουτερ έχουν χαρακτηρίσει τον Ζαμπά ως ένα εξαιρετικό ταλέντο με προδιαγραφές να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό το γνώριζαν από την αρχή οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδης και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και είχαν βάλει buy-out 20 εκατ. ευρώ. Στην Τούμπα επίσης γνωρίζουν πως το καλοκαίρι θα γίνει η «σφαγή του Δράμαλη» για τον 21χρονο επιθετικό. Οι προστάσεις θα είναι αρκετές. Μόνο να σας θυμίσω πως η Πόρτο έχει βάλει στο κάδρο τον Λέο Ζαμπά προσφέροντας εκτός από κάποια εκατομμύρια και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ είχε περάσει από αρκετές ομάδες, κατάφερε να φτιάξει ένα δυνατό όνομα τα τελευταία δύο χρόνια στην Τούμπα κερδίζοντας με το σπαθί του κι ένα νέο συμβόλαιο. Για τον έμπειρο πορτιέρο, θεωρούν οι ξένοι πως η πολύ καλή ηλικία του σε συνδυασμό ότι είναι βασικός και αναντικατάστατος στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αυριανό πρωταθλητή Ελλάδας, τον κάνει άκρως ελκυστικό. Οι «σειρήνες» το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν στα αφτιά του και να τον δελεάσουν. Οι Ασπρόμαυροι και εδώ έχουν δέσει την ουρά τους καθώς φρόντισαν να του ανεβάσουν το buy-out στα δέκα εκατομμύρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ