Ο πιο βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο πιο βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Μπουζούκης θα απουσιάσει από το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο ακόμα ένα ντέρμπι, με αντίπαλο την ΑΕΚ, ένα ματς στο οποίο θα απουσιάσει ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο νεαρός μέσος του «τριφυλλιού» έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτή του η απουσία παίρνει… ιστορικό χαρακτήρα για τον ίδιο.

Ο λόγος; Το γεγονός πως θα είναι η πρώτη του απουσία από αγώνα πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ που δεν είχε χάσει έως τώρα ούτε ματς. Μετράει 23 στα 23 και μάλιστα στα 22 απ’ αυτά αγωνίστηκε βασικός, δείγμα του πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα.

Το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε στον πάγκο ήταν αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στον πρώτο γύρο. Και σ’ αυτό τα έφεραν έτσι οι συνθήκες που μπήκε στο 24’, αντί του τραυματία Στάικου, που αποχώρησε.

Ο 20χρονος πέρσι είχε μόλις πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και μόλις 59 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα και φέτος τα νούμερά του εκτοξεύτηκαν. Από τα 5 παιχνίδια έχει φτάσει στα 23 και τα λεπτά συμμετοχής έχουν… απογειωθεί στα 1962.

Κάτι που τον φέρνει πίσω μόνο από τον Διούδη (2.047 λεπτά, με 22 συμμετοχές) και από τον Κολοβέτσιο (1.999 λεπτά με 21 συμμετοχές).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ