Ξεκινάνε μελέτες και έργα στο ΟΑΚΑ λόγω της ταλάντωσης

Ξεκινάνε μελέτες και έργα στο ΟΑΚΑ λόγω της ταλάντωσης

To θέμα με την ταλάντωση στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ, που παρατηρήθηκε στο µατς της ΑΕΚ με την Μπάγερν προκάλεσε προβληματισμό στην κυβέρνηση η οποία αναμένεται να λάβει μέτρα.

Ενα βίντεο των οπαδών της Μπάγερν στο µατς µε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για το Champions League, είχε καταγράψει την έντονη ταλάντωση των κερκίδων του πάνω διαζώματος, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο. Μάλιστα η κυβέρνηση, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», αναμένεται να λάβει μέτρα με ειδικές μελέτες και έργα, με τις διαδικασίες ήδη να έχουν δρομολογηθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Εξι ηµέρες µετά την καταγραφή του περιστατικού, ο υφυπουργός Αθλητισµού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε από τον υπουργό Υποδοµών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, την παροχή τεχνικής συνδροµής:

Πρώτον, ώστε να συνταχθεί έκθεση εµπειρογνωµόνων από κατάλληλο επιστήµονα για την ασφάλεια των κερκίδων του κεντρικού σταδίου του ΟΑΚΑ, και, δεύτερον, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον έλεγχο, την αποκατάσταση, την τακτική συντήρηση και την παρακολούθηση της δοµοστατικής υγείας των στεγάστρων του Ολυµπιακού Σταδίου, του Ποδηλατοδροµίου και λοιπών µεταλλικών κατασκευών του ΟΑΚΑ.

Χθες, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι οι δύο υπουργοί συναποφάσισαν την ανάθεση των έργων, µελετών και συµβάσεων παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστηµονικών υπηρεσιών στη Γενική Γραµµατεία Υποδοµών του υπουργείου Υποδοµών και Μεταφορών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ