Τα είπαν και τα… ξαναλένε Ατρόμητος και Κάναντι

Τα είπαν και τα… ξαναλένε Ατρόμητος και Κάναντι

Οι Περιστεριώτες έκαναν τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Αυστριακού τεχνικού για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους και θα τα ξαναπούν με τον ατζέντη του Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά τις δύο σεζόν που βρίσκεται στον πάγκο του Ατρόμητου και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό επιθυμία της διοίκησης του συλλόγου είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Αυστριακό τεχνικό.

Σ’ αυτό το πλαίσιο έγινε και η πρώτη συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ομάδα του Περιστερίου να εκφράζει στον ατζέντη του Κάναντι την πρόθεση της να προχωρήσει στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τον έμπειρο προπονητή.

Ο μάνατζερ του Κάναντι ήταν πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του συλλόγου. Οι δύο πλευρές τα είπαν για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους και είναι δεδομένο πως μέσα στον μήνα θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη συνάντηση.

Ο Κάναντι έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου τα δύο τελευταία χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και στο Περιστέρι θέλουν να συμφωνήσουν με τον Αυστριακό, ώστε να συνεχίσει την δουλειά του στον Ατρόμητο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ