Ο Γερμανός Τόμπιας Βελτζ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Ο Γερμανός Τόμπιας Βελτζ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό διαιτητή για να σφυρίξει το ντέρμπι των κιτρινόμαυρων με το τριφύλλι. Διαιτητή από το Αζερμπαϊτζάν επέλεξε ο Μέλο Περέιρα για να σφυρίξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη

Ο Γερμανός Τόμπιας Βελτζ θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Σε ότι αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ορίστηκε ξένος διαιτητής για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Η επιλογή του Μέλο Περέιρα για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ο Αλιγιάρ Αγκαγκέν από το Αζερμπαϊτζάν. Ο Αγκαγιέν είναι 31 ετών και είναι διεθνής από το 2013.

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας αποφάσισε τον ορισμό του Βελτζ για να σφυρίξει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με τον 41χρονο ρέφερι να είναι διαιτητής πρώτης κατηγορίας. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Βελτζ ήταν διαιτητής σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ελληνικής ομάδας την φετινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα είχε διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπάτε στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι στο οποίο η Μπάτε είχε επικρατήσει του δικέφαλου του Βορρά με 3-1.

Ο Βελτζ σφυρίζει σε παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα από το 2010 ενώ είναι διεθνής από το 2013.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ