Έντονες διαμαρτυρίες Χριστοβασίλη σε Περέιρα

Έντονες διαμαρτυρίες Χριστοβασίλη σε Περέιρα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα συναντήθηκε με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή και εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες του για την διαιτησία στα παιχνίδια της ομάδας του

Το μπάχαλο που επικρατεί στον χώρο της διαιτησίας με αποκλειστική ευθύνη του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου και του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα δεν έχει τελειωμό. Σχεδόν όλες οι ομάδες «βράζουν» με τους διαιτητές και τα μεγάλα λάθη τους, δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκεια τους για τις επιλογές του Περέιρα.

Τώρα ήταν σειρά του ΠΑΣ να εκφράσει τις έντονες διαμαρτυρίες του για διαιτητικά λάθη εναντίον του, με τον πρόεδρο της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργο Χριστοβασίλη να συναντά τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ συναντήθηκε με τον Μέλο Περέιρα και εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες του για τις αποφάσεις των διαιτητών στα παιχνίδια του ΠΑΣ. Η διοίκηση μάλιστα της ομάδας των Ιωαννίνων εξέδωσε ανακοίνωση για την συνάντηση με την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Στα γραφεία της ΚΕΔ βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ.Χριστοβασίλης, μετά από επιθυμία του να συνομιλήσει με τον επικεφαλής κ.Βίτορ Περέιρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του επιτελείου της ΚΕΔ και κατόπιν συζητήσεως δόθηκε η διαβεβαίωση από τον κ.Περέιρα ότι θα μελετήσει τα ζητήματα που του έθεσε ο κ.Χριστοβασίλης στη συζήτηση τους».

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες τον Μέλο Περέιρα είχε συναντήσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός εκφράζοντας και αυτός τις έντονες διαμαρτυρίες του για την διαιτησία. Η ομάδα του Περιστερίου μάλιστα είχε βγάλει και σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Βαγγέλη Γραμμένου και του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, για την κατάσταση που επικρατεί στην διαιτησία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ