Καμίνης: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα»

Καμίνης: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα»

Ο Δήμαρχος της Αθήνας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε και για τον Δικέφαλο.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΠΑΟΚ! Σε δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5» επισήμανε ότι ο Δικέφαλος θα κατακτήσει δίκαια το φετινό πρωτάθλημα.

Αρχικά είπε: «Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια. Την έχει ανοίξει ο Μπουτάρης, αυξήθηκε ο τουρισμός, άνοιξε το παραθαλάσσιο μέτωπο. Θα πάρει και ο ΠΑΟΚ επιτέλους το Πρωτάθλημα και πρέπει να το πάρει, αρκετά κυριάρχησαν οι ομάδες του κέντρου. Πρέπει να αποκεντρώσουμε και τον αθλητισμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Έδειξε ότι είναι καλύτερος και για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να κερδίσει το Πρωτάθλημα».

Για την συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο τόνισε: «Με τον Κυριάκο είμαστε φίλοι και τα λέμε. Είναι πολύ καλό παιδί και καλός φίλος. Προέρχεται από εξαιρετική οικογένεια και ο πατέρας του είναι από παλιά δραστήριος πολιτικά. Μακάρι να το αποφάσιζε να κατέβει κι αυτός στην πολιτική. Μπορεί να ασχολείται με τον αθλητισμό, όμως, έχει καλλιεργημένη πολιτική σκέψη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ