Ζίβκοβιτς: «Δεν θα έλεγα όχι στον ΠΑΟΚ»

Ζίβκοβιτς: «Δεν θα έλεγα όχι στον ΠΑΟΚ»

Στο ενδεχόμενο να φορέσει μελλοντικά την φανέλα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος για την ώρα έχει το μυαλό του μόνο στην Ακριτική ομάδα.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα thrakisports.gr έδωσε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Σερβος γκολκίπερ αρχικά απάντησε στο ενδεχόμενο το καλοκαίρι να αλλάξει γειτονία και να πάει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη  ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο μέλλον στον ΠΑΟΚ τόνισε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος της Ελλάδας, έχει πολύ φανατικούς οπαδούς. Είναι αδελφό σωματείο με την Παρτιζάν και έχουν αρκετά.

Μπορώ να πω οι οπαδοί της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι, κατά τη γνώμη μου, στην Ευρώπη. Όλοι θέλουν να παίξουν σε μεγάλες ομάδες, με πολύ κόσμο, οπότε ναι δε θα έλεγα όχι σε μια τέτοια προοπτική. Νομίζω ότι όποιον παίκτη και να ρωτήσεις το ίδιο θα σου απαντούσε σε αυτή την ερώτηση. Για την ώρα ωστόσο, κοιτάω μόνο την Ξάνθη και όσο περισσότερο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της»

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του ο τερματοφύλακας των ακριτών  αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπάσκετ ,όπως και πολλά άλλα παιδιά στην Σερβία: «Όταν ήμουν μικρότερος λόγω και του ύψους μου είχα ξεκινήσει να παίζω μπάσκετ. Όλοι οι φίλοι μου, κι εγώ μαζί αναγκαστικά, έπαιζαν συνεχώς ποδόσφαιρο. Δεν μου άρεσε καθόλου να τρέχω κι έτσι έπαιζα τερματοφύλακας. Μια μέρα, όταν γύρισα σπίτι, πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας και έφτασα εδώ που είμαι τώρα. Όταν όμως πάω διακοπές ή όταν είμαι με φίλους προτιμώ να παίζω μέσα, όχι ως τερματοφύλακας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ