Στα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη Γιούσης και Καμπετσής

Στα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη Γιούσης και Καμπετσής

Αποθέωση στην Ιταλία για τα αστεράκια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης σε ηλικία 20 ετών.

Τα ονόματα του Αργυρη Καμπετσή του Παναθηναϊκού και του Χρήστου Γιούση της ΑΕΚ φιγουράρουν σε αφιέρωμα της ιταλικής ιστοσελίδας «mediagol» για τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, στην ηλικία των 20 ετών.

Στο τετρασέλιδο αφιέρωμα περιλαμβάνονται σπουδαίοι νεαροί παίκτες, γεννηθέντες το 1999, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να λάμπουν. Ανάμεσά τους ο Ντοναρούμα της Μίλαν, ο Νταλό της Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντε Λιχτ του Αγιαξ, ο Ζανιόλο κι ο Κλάιφερτ της Ρόμα, ο Τοντιμπό της Μπαρτσελόνα, ο Κονατέ της Λειψίας, ο Ισάκ της Ντόρτμουντ, ο Γκουεντοζί της Άρσεναλ, ο Νέλσον της Χοφενχάιμ.

Τα σχόλια για τα δύο ελληνόπουλα είναι εντυπωσιακά και φανερώνουν ότι στη χώρα μας υπάρχει πλούσιο ταλέντο, αρκεί να αξιοποιηθεί. Αναλυτικά, στο δημοσίευμα αναφέρεται:
Για τον Γιούση: Ακραίος επιθετικός, γεννημένος στις 8/2/99, παίζει στην ΑΕΚ. Στην Ελλάδα είναι σίγουροι ότι σε μερικά χρόνια όλοι θα τον αποκαλούν ως «νέο Αζάρ». Διαβάζει το παιχνίδι, ντελικάτος, έχει ντρίμπλα και γκολ. Η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει σημαντικές προσφορές για τον Χρήστο Γιούση».

Για τον Αργύρη Καμπετσή αναφέρουν: «Επιθετικός, γεννημένος στις 6/5/99. Βρέθηκε στη Ντόρτμουντ. Έκανε τα πρώτα του βήματα εκεί ως ενήλικος και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα κάνει την επανεκκίνησή του με αυτόν και τον Γιούση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ