«Κανείς δεν μπορεί να κοντράρει φέτος τον ΠΑΟΚ»

«Κανείς δεν μπορεί να κοντράρει φέτος τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Ψαρράς μίλησε για τη φετινή πορεία του Δικέφαλου και την… τρέλα του Πασχαλάκη.

Ο Γιάννης Ψαρράς ήταν στέλεχος του ΠΑΟΚ το 1985 όταν κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα και τώρα χαίρεται να βλέπει την ομάδα να πηγαίνει φουλ ξανά για τον τίτλο. Μιλώντας στο «Metropolis 95,5» αναφέρθηκε στο διπλό του Δικέφαλου στο ΟΑΚΑ (όπως και το 1985…) και δεν έκρυψε ότι προτιμάει να βλέπει την τρέλα του Πασχαλάκη, παρά ένα γκολ στον αγώνα!

Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν υπάρχει ομάδα που μπορεί να κοντράρει φέτος τον ΠΑΟΚ. Θυμάστε πέρυσι, για ένα ρολό ταμειακής μηχανής του στέρησαν το Πρωτάθλημα! Ο ΠΑΟΚ είναι οργανωμένος σε όλους τους τομείς, έχει μια πολύ καλή διοίκηση, έχει ένα αξιόλογο ρόστερ και είμαι πολύ περήφανος για τον σύλλογο. Τρελαίνομαι όταν βλέπω παίκτες να βγάζουν τρέλα στο παιχνίδι. Αυτό το συναντάμε έντονα στους αμυντικούς της ομάδας, αλλά και στον Πασχαλάκη. Με τρελαίνει αυτό! Προτιμώ να βλέπω αυτό το πάθος και τη δύναμη παρά ένα γκολ. Αυτό το έχουν οι ομάδες που παίρνουν Πρωταθλήματα».

Για τη πώληση του Πρίγιοβιτς τόνισε: «Η απώλεια του Πρίγιοβιτς δεν υπάρχει, αφού βλέπουμε ότι όλοι οι παίκτες σκοράρουν. Όταν ήταν ο Σέρβος, είχαμε ένα στάνταρ παιχνίδι. Μου αρέσει που έχουν μπει στο ρόστερ νέα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ αν το πάρει αήττητος και κάνει το νταμπλ, τότε ο πήχης για τη νέα χρονιά ανεβαίνει και θα πρέπει να έρθει και η υπέρβαση στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται συχνά στην Τούμπα: «Έχω θέματα με την ακαδημία μου στην Πάτρα και δεν μπορώ να έρχομαι στην Τούμπα. Ευελπιστώ να είμαι στη φιέστα».

Τέλος επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καιρό στην αφάνεια και τώρα πρωταγωνιστεί κάτι που ενοχλεί τους κάτω. Ο Βιεϊρίνια κάνει φοβερά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Μένουν άλλα επτά βήματα για να σηκώσει ο ΠΑΟΚ την κούπα. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και αν δοθεί εμπιστοσύνη μέχρι και στον φρονιστή, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ