Άλλος… Αλαφούζος με Δώνη!

Άλλος… Αλαφούζος με Δώνη!

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται πολύ διαφορετικός τη φετινή σεζόν σε σχέση με πέρσι, όσον αφορά τη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας.

Από τη μέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ανακοινώσει, μέσω γραπτής δήλωσης, πως σταματάει τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έπαψε να έχει επαφές με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο του 2017 και έπειτα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν… ξανά μίλησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που ήταν τότε προπονητής στην ομάδα. Ο ίδιος ο Ουζουνίδης είχε πει πως του στέλνει μηνύματα και ο Αλαφούζος δεν απαντά.

Η συγκεκριμένη – ανύπαρκτη – σχέση παρέμεινε μέχρι το φινάλε της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παρασκηνιακά λεγόταν πως ο Αλαφούζος ήθελε να διώξει τον Ουζουνίδη απ’ τον Παναθηναϊκό και να φέρει τον Σάκη Τσιώλη, τον Γενάρη του 2018, αλλά τον κράτησαν συνεργάτες του και ο… κόσμος!

Φέτος η συμπεριφορά του Αλαφούζου είναι διαφορετική και σε αυτό τον τομέα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επικοινωνία του με τον Γιώργο Δώνη είναι πολύ συχνή, με τον Αλαφούζο να ενημερώνεται για τα θέματα της ομάδας από τον προπονητή. Άλλωστε, ο Δώνης είναι μία προσωπική επιλογή του Αλαφούζου, που τον ήθελε πολύ στον Παναθηναϊκό προκειμένου να τρέξει το πρότζεκτ με τα νέα παιδιά και το σφιχτό μπάτζετ.

Παράλληλα, ο Δώνης θέλει να ξέρει από νωρίς τι θα γίνει με την επόμενη σεζόν, όσον αφορά το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να μην τρέχει και πάλι ο Παναθηναϊκός τελευταία στιγμή για την ενίσχυσή του. Κάτι, βέβαια, που θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την αδειοδότηση, θέμα για το οποίο επίσης μιλάνε συχνά οι δύο άνδρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ