«Παρακολουθεί τον Ζαμπά η Πόρτο»

«Παρακολουθεί τον Ζαμπά η Πόρτο»

Ο Λέο Ζαμπά πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και η Πόρτο φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του 20χρονου Βραζιλιάνου.

Ο Λέο Ζαμπά είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου του βορρά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μια από τις ομάδες που κοιτάζει την περίπτωση του είναι και η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τους Δράκους να έχουν στείλει σκάουτερ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τον 20χρονο Βραζιλιάνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ζαμπά είναι πιθανό να συνδέεται με την περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος είναι πιθανό να αποκτηθεί από τον Δικέφαλο του βορρά με κανονική μεταγραφή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Ζαμπά πιθανότατα θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο με τις δύο ομάδες να έχουν αναπτύξει καλές σχέσεις και δίαυλο επικοινωνίας.

Επιπλέον, την Παρασκευή (8/3) ο Νταβίντ Φερνάντεζ, δημοσιογράφος που ασχολείται με μεταγραφικές υποθέσεις της Πόρτο, έγραψε στο twitter ότι «ο Λέο Ζαμπά παρακολουθείται από την Πόρτο» επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το έντονο ενδιαφέρον των Δράκων.

Βέβαια η Πόρτο θα πρέπει να «σκάσει» αρκετά χρήματα αν θέλει να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει βάλει ρήτρα ύψους 20.000.000 ευρώ στο συμβόλαιο του, ενώ οποιαδήποτε επαφή για τον Ζαμπά θα γίνει το καλοκαίρι και όχι μεσούσης της σεζόν.

Δείτε το Twitter του Φερνάντεζ:

https://twitter.com/d20fernandes/status/1103929473945067521

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ