Νάτχο: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι νικητές»

Νάτχο: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι νικητές»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη, για τη φετινή χρονιά γενικότερα, αλλά και για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Μπίμπαρς Νάτχο με δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι με τον Άρη, στη φετινή χρονιά του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός πως οι παίκτες των ερυθρόλευκων πρέπει να είναι νικητές.

Ο Ισραηλινός μέσος τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι μια περίεργη και παράξενη χρονιά για τον Ολυμπιακό, ενώ επεσήμανε ότι χρειάζεται χρόνος για να χτιστεί μια νέα ομάδα όπως οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς τον Άρη: «Είναι δύσκολος αγώνας. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και την ομάδα μας. Να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το αν θα χρειαστεί περισσότερο τρέξιμο: «Δεν έχω πρόβλημα. Θα κάνω τη δουλειά μου. Θα μιλήσουμε για την τακτική του Άρη. Αν χρειαστεί να δουλέψουμε στο κέντρο θα το κάνουμε, αν πρέπει στα πλάγια επίσης. Ότι μας πει ο προπονητής».

Για το πώς θα προσεγγίσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια: «Είμαστε στον Ολυμπιακό. Μας αρέσει να κερδίζουμε. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι νικητές. Δεν θέλουν να χάνουν ούτε στην προπόνηση. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να κερδίσουμε όλα τα ματς και στο τέλος θα δούμε την βαθμολογία».

Για τον τίτλο που θα έβαζε στην φετινή χρονιά: «Περίεργη, παράξενη χρονιά. Ξεκινήσαμε ως μια νέα ομάδα και μετά τα Χριστούγεννα αρχίσαμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια είχαμε κάποια προβλήματα στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη και στο Κύπελλο. Ήταν μια περίεργη χρονιά».

Για το αν υπάρχει η βάση για τη νέα σεζόν: «Όταν χτίζεις μια ομάδα χρειάζεσαι χρόνο. Πιστεύω πως ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα. Όπως και να ‘χει η βάση είναι καλή και με μικρή ενίσχυση θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και πολύ πιο καλοί».

Για τις ευχές που θέλει να κάνει για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Ξέρω ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν μόνο ένα πράγμα και αυτό προσπαθούμε να τους δώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ