ΑΕΚ: Θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή Μπακάκη και Σιμόες ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή Μπακάκη και Σιμόες ο Χιμένεθ

Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή των δύο Κιτρινόμαυρων στο ντέρμπι.

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει τεθεί εκτός μάχης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού της ΑΕΚ. Ενώ ο προπονητής του Δικεφάλου δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Αντρέ Σιμόες, Μιχάλη Μπακάκη, παρότι αμφότεροι μπήκαν χθες στο κανονικό πρόγραμμα. Αυτή ήταν μόλις η πρώτη προπόνηση των δύο παικτών για την τρέχουσα εβδομάδα και έτσι δεν είναι ξεκάθαρο, αν θα κερδίσουν τον χρόνο και θα συμπεριληφθούν έστω στην αποστολή.

Η απόφαση για τη συμμετοχή του Πορτογάλου χαφ και του Έλληνα αμυντικού στο ντέρμπι θα ληφθεί επί της ουσίας σήμερα, στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς. Πάντως, ο Χιμένεθ «δουλεύει» ήδη στο μυαλό του εναλλακτικά πλάνα για την ενδεκάδα του ντέρμπι, υπολογίζοντας και στο σενάριο οι δύο παίκτες να μείνουν τελικώς εκτός.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Ούρος Τσόσιτς αναμένεται να τοποθετηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, από τη στιγμή που στο πλευρό του Οικονόμου θα βρεθεί ο Τσιγκρίνσκι. Ενώ σε περίπτωση απουσίας του Σιμόες, ο Νέναντ Κρστίτσιτς θα πάρει φανέλα βασικού, έχοντας ως παρτενέρ του πιθανότατα τον Άλεφ. Μιας και ο Γαλανόπουλος που δεν προπονήθηκε χθες λόγω στομαχικών διαταραχών, θα είναι στην αποστολή, αλλά στον πάγκο.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον «αντι-Μάνταλο», αυτός φαίνεται πως θα είναι ο Λούκας Μπογέ, με τον Αργεντινό να καλύπτει τη θέση του αριστερού εξτρέμ, στο 4-4-1-1 που αναμένεται να παρατάξει αύριο ο Χιμένεθ. Μιας και το 3-5-2 που είδαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ΑΕΚ, όλα δείχνουν πως θα μπει για λίγο στην άκρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ