«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει νοοτροπία»

«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει νοοτροπία»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για τον Δικέφαλο και την τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε τον Ιανουάριο στον ΠΑΟΚ από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο και τώρα θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι στην ομάδα που έπαιξε τον προηγούμενο 1,5 χρόνο.

Ο αριστερός μπακ του Δικέφαλο μίλησε στη Nova και αρχικά αναφέρθηκε στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου: «Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και το καλό είναι ότι είναι δύο. Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και ο Αστέρας είναι πολύ διαφορετικός στην έδρα του. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι για να πάμε στον τελικό και να κάνουμε το 3 στα 3. Δεν κοιτάμε αντιπάλους πάμε πάντα για τη νίκη».

Για τη δική του προσαρμογή: «Κατάλαβα αμέσως τι γίνεται, βλέπω την πραγματικότητα και είναι πιο εύκολο, γιατί είμαι Έλληνας. Δεν έχεις επιλογές… Πρέπει να καταλάβεις τους στόχους. Νομίζω έχω μπει στο κλίμα και θα τα καταφέρω».

Για την κατάσταση στην ομάδα όταν έφυγε ως δανεικός και τώρα που επέστρεψε: «Είναι πολύ διαφορετική. Έχουν έρθει δύο Κύπελλα, είναι κοντά στο πρωτάθλημα. Η νοοτροπία έχει αλλάξει, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο παλιά. Πάμε για να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Οι παίκτες αλλάζουν αλλά αν δεν έχεις στόχους, δεν ξέρεις από πριν ότι πας για το νταμπλ, τότε δεν πρόκειται να πετύχεις πολλά. Από πέρσι έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία. Ακόμα και σε δύσκολες έδρες η ομάδα μπαίνει μέσα και κερδίζει εύκολα ή δύσκολα. Κάπως έτσι έχει γίνει από πέρσι, έτσι έχει γίνει και φέτος και θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τις σκέψεις και τους στόχους ενός ποδοσφαιριστή όταν φεύγει δανεικός: «Η πρώτη σκέψη είναι πότε θα επιστρέψει. Έχω υπάρξει πολλά χρόνια κι ένιωσα απόλυτα έτοιμος να επιστρέψω. Δεν είναι εύκολος ο δανεισμός. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μη χάνεις το στόχο σου που είναι η επιστροφή».

Για την παρουσία του Βιεϊρίνια στην ίδια θέση με τη δική του: «Μόνο κερδισμένος μπορώ να βγω. Προσπαθώ να κερδίσω κάθε μέρα από την προπόνηση, βλέπω πως κινείται, τις επαφές που έχει με τη μπάλα. Με βοηθάει, είναι πολύ καλό παιδί. Είναι όλα πολύ καλά. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις μπροστά σου με αυτόν τον παίκτη. Δε χάνει τη μπάλα και θα χαρώ να ξαναγίνει και σε άλλα παιχνίδια».

Για τον Ατρόμητο και την πορεία του και τι σημαίνει το παιχνίδι της Κυριακής για αυτόν: «Μετά από 1,5 χρόνο που ήμουν εκεί, θα βρεθώ αντίπαλος και είναι κάπως περίεργο. Θα ήθελα να δω του παλιούς μου συμπαίκτες και αν και στεναχωριέμαι που το λέω, πρέπει να κερδίσουμε και αυτός είναι ο στόχος. Ο προπονητής έχει βοηθήσει πολύ αυτήν την ομάδα, άλλαξε ταυτότητα από τότε που ήρθε. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες, όλοι έχουν τη διάθεση να παίξουν για αυτήν και να κάνουν το βήμα παραπάνω».

Για το στοιχείο που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ και αυτό που πρέπει να κάνει ο ίδιος την Κυριακή: «Στις αντεπιθέσεις του Ατρόμητου. Είναι συσπειρωμένοι πίσω και στην αντεπίθεση είναι πολύ γρήγοροι. Ο ΠΑΟΚ πρεπει να κάνει παιχνίδι κυριαρχίας, ειδικά μέσα στην Τούμπα από το πρώτο λεπτό, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το στόχο του αήττητου: «Δεν το σκεφτόμαστε πολύ. Το αήττητο δεν απασχολεί κανέναν αλλά αν έρθει στο τέλος θα γραφτεί στην ιστορία. Δε μας αγχώνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ