Γόγολος: «Μπορεί τη νίκη με τον Ολυμπιακό ο Άρης»

Γόγολος: «Μπορεί τη νίκη με τον Ολυμπιακό ο Άρης»

Οσα είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Γόγολος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για την πολύ ωραία εικόνα που παρουσιάζουν φέτος οι κίτρινοι, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Ο 40χρονος πλέον, πρώην αμυντικός που φόρεσε τη φανέλα του Αρη την 4ετία 2004-08, είπε ακόμη οτι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπορεί να κερδίσει στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για το παιχνίδι που θυμάται από τον Ολυμπιακό:

Ας μην μιλήσουμε καλύτερα για την διαιτησία και τι είχε συμβεί τότε. Ήταν εντυπωσιακό από την δική μας ομάδα. Ειδικά με τα δύο γκολ του Κόκε. Και στον τελικό κυπέλλου υπήρχε πάντα ενδιαφέρον ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό. Έγιναν πάρα πολλά διαιτητικά λάθη. Έτσι θα τα χαρακτηρίσω. Η διαιτησία ήταν κακή. Μπορούσαμε να κάνουμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός είχε ποιότητα τότε, αλλά και η ομάδα του Άρη ήταν εξαιρετική. Ο Άρης είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα.

-Για τον Άρη:

Από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν ελκυστικός. Χαιρόσουν να τον βλέπεις και έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχε μία δύσκολη περίοδο που είναι πολύ φυσιολογικό για μία ομάδα που χτίζεται τώρα. Βλέπουμε έναν Άρη ανταγωνιστικό, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, καλή αμυντική λειτουργία. Πρέπει να πατήσει πάνω στην φετινή χρονιά ο Άρης για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά τις επόμενες χρονιά.

-Για τα οικονομικά του Άρη:

Να μην γίνουν ξανά τα λάθη του παρελθόντος. Η διοίκηση κάνει μία πολύ καλή διαχείριση πλέον. Πρέπει να γίνονται λίγες αλλαγές και προσεγμένες. Να μην υπάρχουν υπέρογκα ποσά, όπως ακούγαμε στο παρελθόν. Ο Άρης να δει τα οικονομικά του και να πηγαίνει όσο φτάνει το μπάτζετ του συλλόγου. Θα πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτά τα πράγματα. Ο κόσμος στηρίζει πολύ την ομάδα και φαίνεται. Στα επόμενα παιχνίδια θα βλέπουμε ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κόσμος και η διοίκηση

-Για την πέμπτη θέση που οδηγεί Ευρώπη:

Ο Άρης με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν πρέπει να κοιτάει το κύπελλο αλλά να κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν πρέπει να ασχοληθεί με αυτά που γίνονται στο κύπελλο Ελλάδας. Ο Άρης μπορεί να πιάσει και τον Ατρόμητο αν προσπαθήσει. Η τέταρτη θέση είναι εφικτή. Η εικόνα του έχει πείσει. Πιστεύω να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Είναι δύσκολο το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Άρης θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να πάρει ο Άρης.

-Για τις ανανεώσεις του Άρη και τον κορμό της ομάδας:

Καλά κάνει η διοίκηση και ασχολείται με τον σχεδιασμό της καινούριας χρονιάς. Πρέπει να κρατηθεί ο βασικός κορμός. Για να χτίσεις μία ομάδα πρέπει να κρατήσεις τον κορμό και να κάνεις λίγες προσθήκες σε θέσεις κλειδιά. Μακάρι να πρωταγωνιστήσει του χρόνου.

-Για τις νέες προσθήκες:

Πολύ καλοί οι καινούριοι ποδοσφαιριστές και μπήκαν γρήγορα στην ομάδα του Άρη. Ο Άρης πρέπει να οργανωθεί. Μακάρι να συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό.

-Για τον Δεληζήση:

Ο Δεληζήσης είναι από την Β εθνική και ήταν πολύ καλός. Δικαίως η διοίκηση εκτίμησε την προσπάθεια του και την συμβολή του στην ομάδα. Όταν παίζει Βέλεθ με Δεληζήση ή Ρόουζ είναι σαν να παίζουν πολύ καιρό μαζί. Δείχνουν ότι έχουν προσωπικότητα και ικανότητα. Πατάνε σταθερά στον κλειστό χώρο.

-Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης με Ολυμπιακό:

Έχει από τις περισσότερες τελικές και παράγει ευκαιρίες. Έχει πολλά κενά σε φάση άμυνας. Είναι ευάλωτη στο αμυντικό της κομμάτι και εκεί είναι σημαντικό σημείο. Να βρει χώρους στις αντεπιθέσεις. Ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί γιατί είναι πολύ καλός αμυντικά ο Άρης. Πολύ σφιχτό παιχνίδι. Ο Άρης θα βρει τις ευκαιρίες του. Πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει τόσες τελικές όσες με άλλες ομάδες. Και οι 10 ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιεστικοί. Αυτό είναι το όπλο του Άρη στην φετινή χρονιά. Άριστα στους παίκτες του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ