Καραμανλής:  «Ο Αγγελος Τσιπούρας δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Καραμανλής: «Ο Αγγελος Τσιπούρας δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

«Μία δέσμευση που έχουμε πάρει για την μνήμη του Άγγελου», είπε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Αρη σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Άρη, Δημήτρης Καραμανλής, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για τη διεξαγωγή του 5ου τουρνουά προς τιμήν του Αγγελου Τσιπούρα.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε τη σημασία του τουρνουά και πως στόχος είναι η συμμετοχή να επεκταθεί και εκτός ελληνικών συνόρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καραμανλής:

-Για το 5ο τουρνουά για τον Άγγελο Τσιπούρα:

Είναι το 5ο τουρνουά φέτος. Είναι εις μνήμην του Άγγελου, ενός παιδιού μέσα από τις ακαδημίες του Άρη, που έφυγε νωρίς από κοντά μας. Θεωρήσαμε ως ελάχιστο φόρο τιμής ότι πρέπει να διοργανώσουμε αυτό το τουρνουά. Είναι μία δέσμευση που έχουμε πάρει για την μνήμη του Άγγελου. Φέτος ξεκίνησε και η συμμετοχή της ομάδας από την Αλβανία. Θέλουμε να επεκταθούμε και άλλο έξω από τα σύνορα.

-Για τα παιδιά των ακαδημιών:

Να σεβόμαστε το κάθε παιδί που κάνει την δική του προσπάθεια στις ακαδημίες. Να είμαστε δίπλα τους για να μπορέσουν να επανδρώσουν την μεγάλη ομάδα κάποια μέρα.

-Για την αίσθηση που έχει από την μεγάλη ομάδα:

Πήρε σάρκα και οστά το όραμα του κ. Καρυπίδη και των φιλάθλων. Ξεκίνησε καλά, έκανε μία κοιλιά και είμαστε μέσα στις πέντε θέσεις. Γιατί όχι να μην διεκδικήσουμε έναν τίτλο του χρόνου. Ήρθε η ώρα μας να διεκδικήσουμε έναν τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ