ΠΑΟΚ: Η μισή Ευρώπη στα πόδια του Λέο Ζαμπά!

ΠΑΟΚ: Η μισή Ευρώπη στα πόδια του Λέο Ζαμπά!

Μετά τους Άγγλους, τους Γερμανούς και τους Πορτογάλους (γράφουν για ενδιαφέρον της Πόρτο) για τον νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό του ΠΑΟΚ (ο οποίος έχει ρήτρα 20 εκ. ευρώ) ενδιαφέρθηκε και η Άντερλεχτ,

Μετά τα αγγλικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον Λέο Ζαμπά, και τα γερμανικά ΜΜΕ που ανέφεραν ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ (δεν είναι ούτε 21 ετών ακόμη!) βρίσκεται στα μπλοκάκια πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, σήμερα (8/3) το όνομά του έπαιξε και στα πορτογαλικά ΜΜΕ καθώς και η Πόρτο ενδιαφέρεται για την απόκτησή του!

Λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενη και η Άντερλεχτ!

Στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή (3/3) βρέθηκαν  σκάουτ από Νιούκαστλ, Αταλάντα, Ρεν, Στρασμπούρ, Μπριζ, Γάνδη, Ουτρέχτη, Βασιλεία, Τζένοα και Στουτγάρδη για να δουν τον ταλαντούχο παίκτη του ΠΑΟΚ!

«Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρωσία και έχει προκαλέσει ήδη γίνεται αρκετή φασαρία γύρω από το όνομα του. Στην παρθενική του σεζόν στη Super League, ο Ζαμπά έχει 3 γκολ και 5 ασίστ με τον ΠΑΟΚ», ανέφεραν οι Γερμανοί.

Βέβαια ο Ζαμπά έχει ακόμη καλύτερα νούμερα από αυτά που σημειώνει το γερμανικό δημοσίευμα. Διότι 3 γκολ και 5 ασίστ έχει μόνο στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (μαζί με Ευρώπη και Κύπελλο) έχει 7 γκολ και 9 ασίστ σε 32 ματς!

Σήμερα (8/3) η πορτογαλική «Record» αναφέρει: «Η Πόρτο παρακολουθεί την εξέλιξη του Λέο Ζαμπά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα για το 20χρονο Βραζιλιάνο ενδιαφέρονται ήδη κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Νιούκαστλ και η Άντερλεχτ. Ο Λέο Ζαμπά είναι κινητικός επιθετικός με μεγαλύτερο όπλο την ταχύτητα και αγωνίζεται κυρίως στις πτέρυγες».

Αυτό που δεν αναφέρεται είναι ότι η ρήτρα που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ στον Λέο Ζαμπά είναι στα 20 εκ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ