Οι απουσίες του ΠΑΟΚ στις πτέρυγες και οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Οι απουσίες του ΠΑΟΚ στις πτέρυγες και οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Ελ Καντουρί και Πέλκας και τιμωρημένος για Ατρόμητο ο Ζαμπά

Με σημαντικές απουσίες ετοιμάζεται να υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο στην Τούμπα την Κυριακή (10/3) για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Δημήτρης Πέλκας παραμένουν τραυματίες και είναι σίγουρα νοκ άουτ έως τα τέλη του Μαρτίου.

Ο Λέο Ζαμπά δεν υπολογίζεται για την Κυριακή (10/3) καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον ο Δημήτρης Λημνιός μπορεί να μπήκε πλέον κανονικά στις προπονήσεις, αλλά είχε όλη την εβδομάδα ενοχλήσεις.

Οι μαζεμένες απουσίες στη μεσοεπιθετική γραμμή δημιουργούν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω για το ματς με τον Ατρόμητο.

Οι απουσίες του Ελ Καντουρί και του Πέλκα έχουν αφήσει τον Μπίσεσβαρ μόνο του για τη θέση μπροστά από τους χαφ. Εκεί μπορεί να παίξει εκεί και ο Ολιβέιρα (όπως έγινε στο ματς με τον Παναθηναϊκό για λίγο) αλλά και ο Σφιντέρσκι (ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον φορ).

Για τις θέσεις των πλάγιων επιθετικών διαθέσιμος είναι σίγουρα Ενρίκε και αμφίβολος ο Λημνιός, καθώς έχασε τις περισσότερες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα!

Εφόσον χρειαστεί μπορεί να δώσει λύσεις στις πτέρυγες και ο Βιεϊρίνια. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εξετάζει τα δεδομένα σύμφωνα με τις λύσεις που έχει στα χέρια του και θα πάρει τις επόμενες μέρες τις αποφάσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ