ΑΕΚ: Την Πέμπτη 14 Μαρτίου η Περιφέρεια εγκρίνει τα 20 εκατ. ευρώ για το νέο γήπεδο

ΑΕΚ: Την Πέμπτη 14 Μαρτίου η Περιφέρεια εγκρίνει τα 20 εκατ. ευρώ για το νέο γήπεδο

Συνεδριάζει η Περιφέρεια Αττικής και εγκρίνει τα χρήματα για την «Αγιά Σοφιά».

Η Περιφέρεια Αττικής, αναλυτικότερα, την Πέμπτη 14 Μαρτίου το μεσημέρι θα συνεδριάσει το αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για να εγκρίνει την σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την υλοποίηση της β’ φάσης της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, δηλαδή υπογράφει για τα 20 εκατ.ευρώ που θα δοθούν στο ερασιτεχνικό σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 14-03-2019 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση Α) σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής» συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και Β) εκπόνησης Μελέτης Εφαρμογής για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ