Ξανά στο προσκήνιο ο Βαλιέντε για την ΑΕΚ

 Ξανά στο προσκήνιο ο Βαλιέντε για την ΑΕΚ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Μαρκ Βαλιέντε, αρέσει εδώ και… καιρό στον Χιμένεθ και δεν αποκλείεται να τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο απόκτησής του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ επί Χιμένεθ, σε πολλά από τα παιχνίδια που δίνει επιλέγει να αγωνιστεί με τρία στόπερ. Αυτή η επιλογή του Χιμένεθ σε συνδυασμό με την αμφίβολη μερικές φορές φυσική κατάσταση του Τσιγκρίνσκι, αναγκάζει την Ένωση να ψαχτεί για στόπερ.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι και αυτό του 32χρονου Μαρκ Βαλιέντε. Για την ακρίβεια ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός επανέρχεται στο προσκήνιο μιας και αποτελούσε εκ των εισηγήσεων του Χιμένεθ και το 2017, με τον Ανδαλουσιανό να έχει πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητές του.

Ο Βαλιέντε που είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Μπαρτσελόνα, αγωνίζεται φέτος για την Παρτιζάν Βελιγραδίου και έχει μια γεμάτη χρονιά με 32 συμμετοχές και 1 γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2020 με τη χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται κοντά στις 750 χιλιάδες ευρώ και μένει να δούμε τις σκέψεις της ΑΕΚ επί του θέματος, στην ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ