Ψάχνει λύσεις στις πτέρυγες ο ΠΑΟΚ

Ψάχνει λύσεις στις πτέρυγες ο ΠΑΟΚ

Οι απουσίες των Πέλκα, Ελ Καντουρί και Ζαμπά, βάζουν στον Λουτσέσκου, δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στις πτέρυγες της επίθεσης του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Με μια προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:00, στο γήπεδο της Τούμπας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή (10/3) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (17:15). Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα δει για τελευταία φορά σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ειδικά όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών μεσοβδόμαδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Πέλκα και Ελ Καντουρί, τον τιμωρημένο Ζαμπά. Μπορεί όμως να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Δημήτρη Λημνιού ο οποίος άφησε πίσω το πρόβλημά που τον ταλαιπωρούσε και χθες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά το πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την αγωνιστική ετοιμότητα του Λημνιού. Αν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, που έχασε αρκετές προπονήσεις είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός τότε θα παίξει στην δεξιά πλευρά της επίθεσης με τον Ενρίκε αριστερά.

Αν κριθεί ότι μπορεί να αγωνιστεί μόνο για ένα ημίχρονο τότε θα δούμε τον Ενρίκε στη δεξιά πλευρά και αριστερά να αγωνίζονται οι Γιαννούλης και Βιερίνια.  Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, δεξιά ο Μάτος και στο κέντρο της άμυνας οι Κρέσπο και Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή οι Μαουρίσιο και Ολιβέιρα, στον άξονα ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ