Στέφενς: «Αξίζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ  και ο  Σαββίδης το πρωτάθλημα»

Στέφενς: «Αξίζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης το πρωτάθλημα»

Τις ευχές του να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το φετινό πρωτάθλημα και να το χαρούν ο κόσμος της ομάδας, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μέλος της διοίκησης της Σάλκε και πρώην τεχνικός του Δικεφάλου Χουμπ Στέφενς.

Ο 65χρονος Ολλανδός προπονητής και νυν σύμβουλος της διοίκησης της Σάλκε, Χούμπ Στέφενς με δηλώσεις του στη Live Sport μίλησε για την πρωτιά του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ έστειλε ους χαιρετισμούς του στον κόσμό του ΠΑΟΚ.

«Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και ετοιμάζεται να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για μένα, γιατί έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τον κ. Σαββίδη, γιατί έζησα από κοντά το πόσο πολύ αγωνιούσε και προσπαθούσε να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή από τη δική μου εποχή ακόμα.

Είμαι χαρούμενος και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα. Επειδή γνωρίζω τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα. Ο τίτλος του πρωταθλητή θα είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών όλων, παικτών, προπονητή, διοίκησης και φιλάθλων της ομάδας στη φετινή σεζόν. Συγχαρητήρια σε όλους»

Για το αν ενημερώνεται για τον ΠΑΟΚ είπε: «Παρακολουθώ την πορεία όλων των ομάδων στις οποίες έχω δουλέψει, όπως κάνω και με τον ΠΑΟΚ. Από την εποχή που έφυγα ενημερώνομαι για την πορεία του ΠΑΟΚ, όχι μόνο φέτος»

Για τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο του είπε: «Όταν είσαι στο ελληνικό πρωτάθλημα άνετα πρώτος με εφτά βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, τότε σίγουρα έχεις ποιότητα ως ομάδα. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με τη δουλειά εις βάθος που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τον στόχο του και να παίξει την νέα χρονιά σε όμιλο του Champions League.

Φυσικά και έχει αρκετές πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους και μάλιστα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Όλα τα ματς ξεκινούν από το 0-0 και έχεις 90 λεπτά στη διάθεσή σου για να πετύχεις τον σκοπό σου. Είδατε ότι ο Άγιαξ έχασε εντός έδρας από τη Ρεάλ 1 -2 και πήγε και κέρδισε 1-4 στη Μαδρίτη και προκρίθηκε πανηγυρικά. Είδατε ότι η Μάντσεστερ έχασε εντός έδρας από την Παρί 0-2 και πήγε και τη νίκησε 1-3 στο Παρίσι και προκρίθηκε. Όλα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο»

Ο Ολλανδός τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ λέγοντας τα εξής: «Τους εύχομαι να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα φέτος. Πέρασα υπέροχα στη Θεσσαλονίκη. Απολάμβανα κάθε στιγμή από την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ήμουν πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. θα γιορτάσω κι εγώ, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, όταν γίνει η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή. Αξίζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ο κ. Σαββίδης, η διοίκηση και όλη η ομάδα γενικότερα αυτό το πρωτάθλημα. Το περίμεναν για πάρα πολύ καιρό».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ