Εξάρα των Νέων του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ (6-0)

Εξάρα των Νέων του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ (6-0)

Η ομάδα Νέων του τριφυλλιού διέλυσε την αντίστοιχη της Ένωσης με 6-0. Χατ τρικ πέτυχε ο Σέχου

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού κόντρα στην αντίστοιχη της ΑΕΚ, με το τριφύλλι να πετυχαίνει τεράστια νίκη με 6-0. Οι πράσινοι διέλυσαν τους κιτρινόμαυρους έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Σέχου ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 0-0 και τίποτε δεν προδίκαζε αυτό που θ’ ακολουθούσε από πλευράς τελικού σκορ.

Οι πράσινοι κατάφεραν πάντως σ’ έξι λεπτά (34’ – 40’) να πετύχουν τρία γκολ με τον Σκεντεράι ν’ ανοίγει το σκορ στο 34’ και τον Σερπέζη να διπλασιάζει τα τέρματα του τριφυλλιού δύο λεπτά αργότερα.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε και τρίτο γκολ πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σέχου να κάνει το 3-0 στο 40’. Μέσα σε διάστημα έξι λεπτών οι πράσινοι πέτυχαν τρία γκολ διαλύοντας την άμυνα των κιτρινόμαυρων.

Ο Σέχου ήταν όπως προαναφέραμε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού κι έκανε το 4-0 στο 53’ με πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με γκολ στο 63’ και στο 79’ ο Βαγιανίδης διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Η ΑΕΚ είχε μόνο ένα δοκάρι στο 67’ με τον Χριστόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ