ΠΑΟΚ: Στην αποστολή και ο Λημνιός για τον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή και ο Λημνιός για τον Ατρόμητο

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι στην αποστολή της ομάδας του για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει αύριο τον Ατρόμητο στην Τούμπα και ο τεχνικός του δικέφαλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στην διάθεση τον Δημήτρη Λημνιό. Ο νεαρός εξτρέμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση.

Εκτός πλάνων του Λουτσέσκου είναι οι Πέλκας, Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η προετοιμασία για έναν ακόμα τελικό ολοκληρώθηκε και άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι έτοιμη για ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι, άκρως σημαντικό για την πορεία προς τον τίτλο.

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη με τον Ατρόμητο ξεκίνησε με προθέρμανση και κορόιδο, συνεχίστηκε με κάποιες ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι σε δύο εστίες και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Πέλκα καιΟμάρ Ελ Καντουρί , που συνεχίζουν προγράμματα με θεραπείες για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, στον Πόντους Βέρνμπλουμ , που απουσιάζει εδώ και καιρό και γυμνάζεται ατομικά προκειμένου να επανέλθει και στον τιμωρημένο Λέο Ζαμπά .

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για το παιχνίδι της Κυριακής (10.03, 17:15) είναι οι:

Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κάνιας, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ