Απίστευτο: Ένα γκολ σε οκτώ αγωνιστικές η Ξάνθη

Απίστευτο: Ένα γκολ σε οκτώ αγωνιστικές η Ξάνθη

Ούτε με… αίτηση δεν βάζει γκολ η ομάδα του Ράσταβατς.

Επίδοση για γέλια και για κλάματα από μια ομάδα που ξεκίνησε με… μυθικές διαιτησίες και γκάζια το 2019, αλλά που κόλλησε στη λάσπη και δεν λέει να ξεκολλήσει. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το ματς με τον Αστέρα στα Πηγάδια. Ένα ακόμη 0-0.

Το πέμπτο στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές για την Ξάνθη, η οποία (κρατηθείτε) σε αυτό το διάστημα έχει σκοράρει μόλις μια φορά. Στο 1-1 με την ΑΕΛ στις 17 Φεβρουαρίου. Το γκολ που πέτυχε ο Αλμέιδα. Στα υπόλοιπα οκτώ ματς.

Σημειώστε γιατί πραγματικά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πέντε μηδέν-μηδέν (Παναιτωλικός εκτός, ΟΦΗ εκτός, Γιάννενα εκτός, Λαμία εντός, Αστέρας εντός), δύο ήττες έδρας από τον Άρη και τον Λεβαδειακό με το ίδιο σκορ (0-1). Και αυτό το 1-1 στη Λάρισα.

Απίστευτα πράγματα. Συνολικά η Ξάνθη στο πρωτάθλημα σε 24 αγωνιστικές έχει πετύχει όλα και όλα 16 γκολ. Και έχει δεχθεί 17! Έχει την τέταρτη χειρότερη επίθεση (Απόλλωνας 10, Λεβαδειακός 14, ΠΑΣ Γιάννινα 15) και την τέταρτη καλύτερη άμυνα (ΠΑΟΚ 11, Ολυμπιακός 14, ΑΕΚ 15). Μια… ομάδα που είναι «δύο». Άλλη όταν έχει τη μπάλα. Και άλλη όταν δεν είναι στα δικά της πόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ