Λαμία: Χωρίς Πλιάτσικα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Λαμία: Χωρίς Πλιάτσικα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο 30χρονος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ – άουτ από το ματς με τους Ηπειρώτες – Αναλυτικά οι επιλογές του Χάβου.              

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/3, 19:00), για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να προσθέσει τρεις ακόμα πόντους στο σακούλι της. Στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται στα… πιτς.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες, στην οποία συμπεριέλαβε 20 παίκτες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Σαράνοφ, Μελίσσα, Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Καρυπίδη, Μπεχαράνο, Σκόνδρα, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλο, Καραγκούνη, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Επστάιν, Δημούτσο, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνο και Ασούμπρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ