Κουλιμπαλί: «Είμαστε ενωμένοι, θα παλέψουμε για την 5η θέση»

Κουλιμπαλί: «Είμαστε ενωμένοι, θα παλέψουμε για την 5η θέση»

Ο μπακ του Παναθηναϊκού έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία στο ματς με την ΑΕΚ και τόνισε ότι οι Πράσινοι θα παλέψουν για την 5η θέση.

Στην αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Κουλιμπαλί, μετά το 0-0 με την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο άσος του Τριφυλλιού τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και επισήμανε οι Πράσινοι είναι ενωμένοι και θα παλέψουν για την 5η θέση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας για μένα, γιατί γυρίζω από τραυματισμούς. Σήμερα ο ένας έπαιζε για τον άλλον και ήμασταν ενωμένοι.  Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ, αλλά το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί».

Για το ότι o Παναθηναϊκός δεν σκοράρει: «Δεν είχαμε την ίδια τύχη που είχαμε στον πρώτο γύρο. Οι επιθετικοί δεν σκοράρουν. Φταίμε και εμείς που δεν τους τροφοδοτούμε σωστά. Από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι»

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει την 5η θέση: «Χάσαμε βαθμούς στους προηγούμενους αγώνες. Μπορούμε να κατακτήσουμε την 5η θέση. Έχουμε 6 ματς ακόμα και θα παλέψουμε».

Για το Κόπα Αφρικα: «Βεβαίως είναι σημαντικό για μένα του Copa Africa. Είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με επιλέξει, Αυτό που προέχει και είμαι συγκεντρωμένος  είναι τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ