Γαλανόπουλος: «Πρέπει να αλλάξουμε το κλίμα»

Γαλανόπουλος: «Πρέπει να αλλάξουμε το κλίμα»

Στο γεγονός ότι πρέπει να αλλάξουν το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ αυτός και οι συμπαίκτες του στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Στο γεγονός ότι οι τραυματισμοί και οι ελλείψεις αποτελούν δικαιολογίες για την εικόνα της ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Έλληνας μέσος τόνισε ότι οι παίκτες της Ένωσης θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα περισσότερο για να μπορέσουν να αλλάξουν το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της Ένωσης στη NOVA:

Αρχικά τόνισε: Μιλάμε όλοι την βδομάδα. Δίνουμε συνεντεύξεις αλλά πλέον πρέπει να δείξουμε με πράξεις αυτό που λέμε.Η ομάδα δεν είχε τη σταθερότητα που είχε πέρυσι. Δουλεύουμε καθημερινά για να αλλάξουμε το όλο πράγμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός σήμερα και μας δυσκόλεψε αρκετά.»

Για το τι φταίει: «Οι τραυματισμοί και οι ελλείψεις είναι δικαιολογίες. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να αλλάξουμε το κλίμα».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Όταν πέρυσι διανύεις αυτή τη χρονιά, δεν μπορείς να παρουσιάζεις φέτος αυτό το πρόσωπο. Δύσκολο το ματς με τον Ατρόμητο,πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Για το τι έφταιξε σήμερα: «Προσπαθήσαμε αρκετά σήμερα. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις άμυνες, όπως του Παναθηναϊκού σήμερα που ήταν ιδιαίτερα κλειστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ