Δώνης: «Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά»

Δώνης: «Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά»

Ο νεαρός άσος τόνισε ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να βελτιωθούν επιθετικά και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Στο επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χρήστος Δώνης, μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο νεαρός άσος τόνισε ότι οι Πράσινοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιουργήσαν και θα πρέπει να βελτιωθούν επιθετικά στα επόμενα ματς. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό και να στηρίξει την ομάδα με τη φωνή του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Εμείς ξέραμε πως θα έχουμε μια – δυο ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την προσήλωση και την συγκέντρωση όμως πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, κάναμε μια κοιλιά όμως μένουν ακόμα έξι αγώνες για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι δίπλα μας ο κόσμος με τη φωνή του μόνο».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρίες: «Ξέρουμε οτι η ΑΕΚ παίζει πολύ με τα μπακ της, ειδικά με τον Γκάλο και από την στιγμή που κλείσαμε τη δεξιά πλευρά δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ