Καλύπτει την οψιόν και αγοράζει Ενγκελς η Ρεμς

Καλύπτει την οψιόν και αγοράζει Ενγκελς η Ρεμς

Η γαλλική ομάδα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Μπιορν Ενγκελς και τον μονιμοποιεί στο Σαμπιονά. Ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Ρεν ο Μεσέρ.

Αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Μπιορν Ενγκελς κόστισε στον Ολυμπιακό σχεδόν 7.000.000 το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο λόγω του «τυφώνα» Χάσι, δεν κατάφερε να αποδώσει ποτέ βάσει των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την αγορά του. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το περασμένο καλοκαίρι να παραχωρηθεί στη γαλλική Ρεμς, δανεικός με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι φετινές εμφανίσεις του Βέλγου κεντρικού αμυντικού με τη Ρεμς, έκαναν τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου να αποφασίσουν ότι πρέπει να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία. Μάλιστα, πρόκειται για ένα ποσό λίγο κάτω από τα 4.000.000 €, το οποίο δεν αποτελεί πρόβλημα για τη διοίκηση της Ρεμς και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές επαφές με τους Πειραιώτες, για να τελειώσει το θέμα και τυπικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με τη φανέλα της Ρεμς ο Ενγκελς έχει φέτος 24 συμμετοχές στο Σαμπιονά (1 γκολ) και 2 στο κύπελλο Γαλλίας αποτελώντας τον βασικό στόπερ της γαλλικής ομάδας. Μάλιστα, είναι 5ος σε χρόνο συμμετοχής για την ομάδα στο πρωτάθλημα (2.070 λεπτά), πίσω μόνο από τον γκολκίπερ Εντουάρντ Μεντί (2.430) και τους Γιουνξίς Αμπντελχαμίντ (2.430), Αλεξί Ρομαό (2.281) και Ξαβιέ Σαβαλερίν (2.250).

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΡΕΝ Ο ΜΕΣΕΡ

Σε αυτό το σημείο, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθούσε ο Ολυμπιακός από τη γαλλική αγορά, ανανεώνει το συμβόλαιό του. Ο λόγος για Εντσον Αντρέ Σιτόε, κατά κόσμον Μεσέρ. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Μοζαμβίκη έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ρεν και ίσως και τη Δευτέρα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την 3ετή επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δυναμικός αμυντικός εξασφάλισε απολαβές ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από τη γαλλική ομάδα για την 3ετία.

Βεβαίως, ο Μεσέρ δεν αποτελούσε προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, αλλά μία περίπτωση από εκείνες που εξέταζε η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Εξάλλου, ήδη στον Πειραιά έχουν καταρτίσει τις πρώτες λίστες για τους ποδοσφαιριστές που θα τσεκάρουν ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ενώ ήδη γίνονται και διερευνητικές κρούσεις, για να υπάρχει ετοιμότητα όταν έρθει η ώρα των επίσημων κινήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ