Καμπετσής: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου κόντρα στον Ολυμπιακό»

Καμπετσής: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Αργύρης Καμπετσής αναφέρθηκε στην ισοπαλία με την ΑΕΚ, αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ζητώντας από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει την ομάδα και να γεμίσει το γήπεδο.

Ο Αργύρης Καμπετσής μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την  ισοπαλία με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ κι αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα με την Ένωση και στο γεγονός ότι η ομάδα του έδωσε έμφαση στο τακτικό κομμάτι.

Ακόμα ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στον επόμενο αγώνα του τριφυλλιού κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι ίδιου τύπου με τα προηγούμενα απέναντι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τους πράσινους και να γεμίζει το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καμπετσής:

Για το παιχνίδι: «Και οι δύο ομάδες έδωσαν τη μάχη τους. Ήταν πολύ διαβασμένες και δεν έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο, για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς δώσαμε μεγαλύτερη βάση στην τακτική και την άμυνά μας. Έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι και τα τρία παιχνίδια (σ. σ. με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό) ήταν του ίδιου τύπου. Θέλουν μαχητικότητα και πολλή δύναμη. Όποιος το θέλει πιο πολύ το παιχνίδι θα το πάρει. Εμείς κοιτάζουμε κάθε ματς διαφορετικά, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο, θα στήσουμε την ομάδα και θα παίξουμε».

Για το αν περιμένει περισσότερο κόσμο με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά! Θέλουμε τη στήριξή του. Με τον ΠΑΟΚ είχαμε αρκετό κόσμο και με τον Ολυμπιακό θεωρώ ότι θα έχουμε περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ