Παναιτωλικός: Πολλά προβλήματα ενόψει Πανιωνίου

Παναιτωλικός: Πολλά προβλήματα ενόψει Πανιωνίου

Ο Δέλλας για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (11/3, 19:00) δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λουσέρο, Λιάβα, Κυριακίδη, Μοράρ, αλλά και στους μακροχρόνια απόντες Καμαρά και Γιαννιώτη

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (11/3, 19:00), για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Τραϊανός Δέλλας στο ματς με τους Κυανέρυθρους δεν υπολογίζει στους Λουσέρο, Λιάβα, Κυριακίδη, Μοράρ, αλλά και στους μακροχρόνια απόντες Καμαρά και Γιαννιώτη.

Συγκεκριμένα, ο Λουσέρο έχει ενοχλήσεις στην γάμπα, ο Λιάβας αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο, ο Μοράρ έχει υποστεί θλάση, ενώ εκτός παραμένει και ο πολύπειρος πορτιέρο.

Αντίθετα σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επιστρέφουν στην αποστολή οι Ντίας, Μανά και Τσοκάνης.

Η αποστολή, που ανακοίνωσε ο Δέλλας μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλο, Θεοδωρόπουλο, Βασιλούδη, Ουίλιαν, Παρρά, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαλή, Πάουλο, Μαρινάκη, Τσιγγάρα, Άργκους, Μπελεβώνη, Γκούγκα, Τσοκάνη, Ντίας, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς και Μανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ