Κάναντι: «Δεν υπάρχει πέναλτι στο 2-0, δεν ήταν οφσάιντ ο Μπρούνο»

Κάναντι: «Δεν υπάρχει πέναλτι στο 2-0, δεν ήταν οφσάιντ ο Μπρούνο»

Ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρομήτου ήταν έξαλλος με τον Αζέρο Αλιγιάρ Αγκαγέν και είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στις φάσεις που αδικήθηκε ο Ατρόμητος στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-0, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου τόνισε ότι δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μάντσον πάνω στον Ακπομ, με τον Αγκαγέν να δείχνει λανθασμένα την άσπρη βούλα. Ένα πέναλτι, από το οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0.  Παράλληλα, αναφέρθηκε στη φάση του 36’, όταν ο Αζέρος διαιτητής και ο βοηθός του έκοψαν με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μπρούνο, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, όταν το σκορ ήταν στο 0-0.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι δύσκολο να αναλύσουμε το αποτέλεσμα. Ίσως το 3-0 να είναι ένα σκορ που μας αδικεί. Δεν πιστεύω ότι αξίζαμε τέτοιο σκορ και κατά τη γνώμη μου το πέναλτι για 2-0 δεν ήταν, επίσης το οφσάιντ του Μπρούνο στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν. Είναι λεπτομέρειες που ίσως κάνουν τη διάφορα. Στο δεύτερο μέρος τα δώσαμε όλα, αλλά ένα λάθος μας στην άμυνα έφερε το τρίτο γκολ. Κοιτάμε μπροστά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ