Κάναντι: «Θα θέλαμε οι αποφάσεις να ήταν 50-50»

Κάναντι: «Θα θέλαμε οι αποφάσεις να ήταν 50-50»

Ο Αυστριακός τεχνικός αναφέρθηκε σε κάποια παράπονα που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία.

Ο Νταμίρ Κάναντι στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 αναφέρθηκε στη διαιτησία και υπογράμμισε πως θα ήθελε οι αποφάσεις του Αζέρου ρέφερι να ήταν 50-50.

Ακόμα ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε ότι ο Ατρόμητος είχε φάσεις για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια.

Αναλυτικά είπε: «Όσον αφορά το αποτέλεσμα, είμαστε απογοητευμένοι, για το πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε καθόλου κατοχή στη μπάλα, απέναντι στον ΠΑΟΚ αμυνθήκαμε πολύ καλά, θα χρειαζόμασταν ίσως να ήμασταν λίγο πιο γενναίοι, παρόλα αυτά είχαμε κάποιες ευκαιρίες και αναφέρομαι στην ευκαιρία με τον Μάντσον από στημένη φάση που είχαμε στο 6’ λεπτό και μετά από κόρνερ πάλι από τον Μάντσον, αλλά και στη κίνηση του Μπρούνο στο ένας εναντίον ενός, που σε αυτές τις ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Μετά δυστυχώς δεχθήκαμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους το πέναλτι, το οποίο μας πόνεσε, κατά την άποψη μου δεν είναι αλλά θα πρέπει να το δω στο βίντεο.

Στο δεύτερο μέρος νομίζω πως τα πήγαμε καλύτερα, ήμασταν πιο γεροί στο παιχνίδι μας, ήμασταν πιο δραστήριοι, είχαμε την αλλαγή του σχηματισμού μας σε 3-5-2, προσπαθήσαμε περισσότερο για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μετά στο 3-0 τελείωσε το ματς. Συνολικά στα 90 λεπτά τα πήγαμε καλά αλλά ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με μεγάλη ατομική ποιότητα, φυσικά άξιζε τη νίκη αλλά στην έκταση του σκορ δεν μας άξιζε. Εδώ, τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολο να του δημιουργήσεις προβλήματα».

Για το αν έχει παράπονα από τους παίκτες για το πως κάλυψαν τον Ολιβέιρα: «Αν δεν γινόντουσαν λάθη στο ποδόσφαιρο δεν θα έμπαιναν και τα γκολ. Εμείς κοιτάμε πάντα το καλύτερο και να βελτιωνόμαστε. Όπως είπα και πριν, κατά την γνώμη μου δεν ήταν κάποιο πέναλτι στο 2ο γκολ, αλλά θα πρέπει να το δω στο βίντεο. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Μπρούνο που θα πρέπει να δούμε την φάση, εγώ συγκεντρώνομαι στα πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλά. Θα θέλαμε σήμερα να ήταν οι αποφάσεις για εμάς 50-50 αλλά σεβόμαστε τις αποφάσεις και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ