Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Λαμίας (1-1), με τον Κάστρο να ισοφαρίζει για τον ΠΑΣ στο 86’.

Ο ΠΑΣ έμεινε «όρθιος» στην Λαμία αποσπώντας ισοπαλία 1-1, με την ομάδα των Ιωαννίνων να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 86’. Ο Κάστρο ήταν αυτός που ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με δυνατή κεφαλιά και ο ΠΑΣ συνεχίζει την προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε στο πρώτο μέρος πως ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και θα πρέπει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν στα πρώτα 45 λεπτά. Οι παίκτες του ΠΑΣ μάλιστα ετοιμάστηκαν να… πανηγυρίσουν στο 22’ όταν ο Κάργας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Σαράνοφ έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην αριστερή του γωνία, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Η Λαμία δεν είχε την «φρεσκάδα» προηγούμενων παιχνιδιών και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική για την εστία του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα όπως προαναφέραμε η ομάδα των Ιωαννίνων είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και ήταν πιο απειλητική.

Βρήκε δίχτυα η Λαμία

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάντως με ιδανικό τρόπο για την ομάδα της Λαμίας καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν. Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 56’ με πολύ ωραία κεφαλιά του Καραμάνου. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στο κέντρο άμυνας του ΠΑΣ και με πολύ δυνατή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μιχαήλ.

Η Λαμία είχε καλή ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 63’, όταν ο Μπερτόλιο βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και πέρασε κόρνερ.

Λύτρωση για τον ΠΑΣ στο 86’

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε στα τελευταία 15 λεπτά να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο για ν’ ασκήσει πίεση στην αμυντική γραμμή της Λαμίας και τελικά κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με πολύ δυνατή κεφαλιά του Κάστρο στο 86’. Ο παίκτης του ΠΑΣ νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς της Λαμίας κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης και δεν χωρά αμφιβολία πως η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε έναν πολύτιμο βαθμό.

Το «κλειδί»: Η επιμονή του ΠΑΣ στο τελευταίο 15λεπτο δικαιώθηκε με το γκολ που πέτυχε ο Κάστρο τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Το 10άρι: Ο Κάστρο ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά για την ομάδα του ΠΑΣ και είναι ο MVP της αναμέτρησης.

Στον πάγκο: Η άμυνα της Λαμίας δεν είχε σωστή αντίδραση στο γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι.

Γιατί κόουτς: Ο προπονητής της Λαμίας, Μάκης Χάβος σίγουρα θα περίμενε από τους παίκτες του να ψάξουν το δεύτερο γκολ μετά το 1-0 του Καραμάνου στο 56’, κάτι που όμως δεν έγινε.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Διαιτητής: Παπαπέτρου
Γκολ: 56’ Καραμάνος – 86’ Κάστρο

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βάντερσον, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Δημούτσος (82’ Τομάς), Μπεχαράνο, Μπερτόλιο, Πίτι (69’ Μπλάζιτς), Καραμάνος, Μπαράλες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, Σκόνδρας (62’ Γιάκος), Νικολιάς, Πάντελιτς, Κάστρο, Βιντάλ (60’ Αποστολόπουλος), Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Μάνος (67’ Λεό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ