«Πολυβόλο» ο Ολυμπιακός: Τέταρτη 4άρα σε 5 εντός έδρας ματς, 21 γκολ συνολικά!

«Πολυβόλο» ο Ολυμπιακός: Τέταρτη 4άρα σε 5 εντός έδρας ματς, 21 γκολ συνολικά!

Οι Ερυθρόλευκοι στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν σκοράρει συνολικά 21 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 3 – Οι τεσσάρες σε Λάρισα, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Αρη και η πεντάρα στον ΟΦΗ.

Πάρτι γενεθλίων με τεσσάρα! Ο Ολυμπιακός ανήμερα των 94ων γενεθλίων του νίκησε με 4-1 τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και χάρισε πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους του που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο.

Οι Ερυθρόλευκοι το 2019 έχουν δώσει πέντε παιχνίδια στην έδρα τους για το πρωτάθλημα και έχουν απολογισμό 21 γκολ υπέρ και μόλις 3 κατά! Συγκεκριμένα, στα τέσσερα από τα πέντε ματς στο φαληρικό γήπεδο σκόραραν 4 γκολ, ενώ απέναντι στον ΟΦΗ πέτυχαν 5 τέρματα.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2019, οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν την Λάρισα (30/1) για την 15η αγωνιστική και επικράτησαν με 4-0. Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 8’, με τον Φορτούνη στο 16’ να κάνει το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 44’ ο «ερυθρόλευκος» αρχηγός έκανε το 3-0, ενώ στο 75’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στις 2 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Πανιώνιο, για την 19η αγωνιστική και κέρδισε και πάλι με 4-0. Μάλιστα και τα τέσσερα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Τα τέρματα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχαν οι Χασάν (68’), Γκερέρο (75’). Λάζαρος (79’) και Βούκοβιτς (86’).

Επόμενο θύμα στην «ερυθρόλευκη» λίστα η ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν την Ενωση (17/2) για την 21η στροφή της Σούπερ Λίγκας και για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι σκόραραν και τα τέσσερα τέρματά τους στο δεύτερο μέρος. Στο 50’ ο Καμαρά ισοφάρισε σε 1-1, στο 72’ ο Φορτούνης έκανε το 2-1, στο 83’ ο Χασάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με το τελικό 4-1 να διαμορφώνεται από τον αρχηγό των Πειραιωτών στο 87’.

https://www.youtube.com/watch?v=v42gRMBjASw

Πέντε μέρες αργότερα ο Ολυμπιακός έπαιξε ξανά εντός έδρας, αυτή τη φορά απέναντι στον ΟΦΗ. Σε ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τα πήγε περίφημα στην επίθεση, σκοράροντας 5 γκολ. Ο Μασούρας άνοιξε τα σκορ στο 15’ και στη συνέχεια ακολούθησε το… κρεσέντο του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ! Ο Αιγύπτιος σκόραρε στο 36’, 46’ και 60’, ενώ ενδιάμεσα ο Φορτούνης (40’) είχε κάνει το 3-1.

https://www.youtube.com/watch?v=SwxyMHeu4PE

Στο αποψινό παιχνίδι με τον Αρη ο Ολυμπιακός έβαλε και πάλι 4 γκολ. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος σκόραρε το δεύτερο (35’) και το τρίτο γκολ (75’) των Πειραιωτών, με τον Μασούρα να ανοίγει το σκορ στο 27’ και τον Γκερέρο να βάζει το κερασάκι στην τετραώροφη τούρτα (90’).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ