ΠΑΟΚ : Έτοιμος ο Κάμπος το παλεύει ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ : Έτοιμος ο Κάμπος το παλεύει ο Βιεϊρίνια

Με εστίαση σε τακτική και στημένες φάσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Τις πρώτες του δοκιμές επί… χόρτου έκανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους», χωρίς να υπάρχει αρχικά η πρόθεση για πολλές αλλαγές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Τζάλμα Κάμπος να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και να τίθεται στην διάθεση του για την αναμέτρηση της Τούμπας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τόσο οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όσο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Σέρβο φορ να αισθάνεται καλύτερα και να βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής. Ο Πορτογάλος θα το παλέψει για να δώσει το παρών στο ντέρμπι, κάνοντας εξτρά θεραπείας και στο σπίτι. Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα φανεί στην αυριανή προπόνηση.

Πρόγραμμα αποφόρτισης είχε το «μενού» για τον Χοσέ Κάνιας, ενώ οι Κάτσε και Πούγγουρας προπονήθηκαν ατομικό, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να μείνει στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ