Κάποιος να τον μαζέψει: Αηδία για τον Γιώργο Σαββίδη

Κάποιος να τον μαζέψει: Αηδία για τον Γιώργο Σαββίδη

Με εκφράσεις πεζοδρομίου και παριστάνοντας τον οπαδό, ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ βρίζεται χυδαία στα social media! «Σας γράφω όλους». «Bάλτα στον κ@λ$ σου» και άλλες αισχρές τοποθετήσεις στα… γενέθλια της εισβολής του πατέρα του στη Τούμπα, με το πιστόλι. Ακούει κάποιος Εισαγγελέας…

Δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο διάστημα όπου «παρεμβαίνει» στο ποδόσφαιρο μέσω του πατέρα του. Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Σαββίδης που απολαμβάνει με τη σειρά του αυτό το τεράστιο πεδίο ανομίας γύρω από την Τούμπα.

Είναι άγνωστο γιατί δεν ασχολείται κάποιος Εισαγγελέας μαζί του. Με ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει θεσμικό ρόλο στον κυπελλούχο, και που σχεδόν σε καθημερινή βάση ρίχνει λάδι στη φωτιά του οπαδισμού. Με πράξεις ακατανόητες. Με εκφράσεις πεζοδρομίου. Κάποιος που συστηματικά προκαλεί δίχως να λογαριάζει τίποτα. Το βαρύ όνομα του πατέρα του. Την ιστορία του μεγάλου ΠΑΟΚ. Την θέση του στο ποδόσφαιρο.

Παριστάνει τον οπαδό έχοντας καμιά δεκαριά… ευτραφείς γύρω του στα γήπεδα, και δικά του… μπράτσα στα social media. Βρίζει. Προκαλεί. Ρίχνει νερό στο μύλο της βίας και μάλιστα σε μια συγκυρία που η κοινωνία βλέπει σοκαρισμένη σε καθημερινή βάση να συμβαίνουν ιστορίες που δεν τις χωρά ο νους. Το περιστατικό που συνέβη προ ολίγου σε μια σελίδα φίλων του Ολυμπιακού στο Instagram χαρακτηριστικό της περίστασης.

Ανήμερα της θλιβερής επετείου, όπου ο πατέρας του Ιβάν εισέβαλε ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όχι απλά δεν έμαθε από αυτό, όχι δεν ζήτησε συγνώμη, αλλά τα όσα ακολουθούν στις επόμενες γραμμές μάλλον θα σας οδηγήσουν εκ του ασφαλούς στο συμπέρασμα. Για το επίπεδο ενός ανθρώπου που δεν μπορεί επ ουδενί να εκπροσωπεί έναν τόσο μεγάλο αθλητικό σύλλογο. Δεν είναι άξιος του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν ο γιος του ιδιοκτήτη, βρέθηκε σε μια σελίδα φίλων του Ολυμπιακού στο Instagram. Κάποιοι εκ των χρηστών «τάγκαρε» το όνομα του, για να μπορεί ο Σαββίδης να διαβάζει όσα γράφονται. Εκείνος λοιπόν όχι μόνο δεν το αγνόησε ως όφειλε, αλλά μπήκε στην… εξίσωση με εκφράσεις πεζοδρομίου.

Ένας διάλογος ντροπής. Ανάμεσα σε κάποιους που προφανώς είναι οπαδοί. Και στον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ. Όταν λοιπόν ο Σαββίδης αντιλήφθηκε τον διάλογο που εξελίσσονταν και το τι ακολούθησε κάνει το πληκτρολόγιο να κοκκινίζει «Είμαι ήδη από πάνω σου» έγραψε σε κάποιον που του επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός έχει 44 πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ μόνο δύο. Η μια ανάρτηση έφερε την άλλη και ξάφνου ο Γιώργος Σαββίδης έφτασε το επίπεδο στο… πάτωμα:

«Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι πουλάνε αυτά τα κύπελλα στα σούπερ μάρκετ, αν είσαι έξυπνος αρκετά, βάλτα στον κ@λ$ σου».

«Πήγαινε γ@μ# την αδερφή σου…»

«Σας γράφω όλους, απλώς βαριόμουν και δεν είχα τίποτα να κάνω, έτσι αποφάσισα να σπάσω πλάκα με όλους σας εδώ».

Κάποιες από τις αναρτήσεις που φέρουν την υπογραφή του.

Ειλικρινά κρίμα. Και για τον ίδιο. Και για την Πολιτεία που συνεχίζει να τον κοιτά δίχως να αντιλαμβάνεται πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος με την συμπεριφορά του, όχι μόνο δεν στέκεται απέναντι στην Βία, αλλά την προάγει.

Ως πότε σε αυτή τη χώρα «φέουδο» οι ολιγάρχες και οι φαμίλιες τους θα μπορούν ατιμώρητες να κάνουν ότι θέλουν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ