Μακέντα: «Ίσως κράτησα γκολ για τον Ολυμπιακό»

Μακέντα: «Ίσως κράτησα γκολ για τον Ολυμπιακό»

Ο Ιταλός επιθετικός αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έχασε στο ματς με την ΑΕΚ και στην εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός αμυντικά στάθηκε πολύ καλά, αλλά επιθετικά δεν έκανε πολλά πράγματα κόντρα στην ΑΕΚ. Είχε, ωστόσο, τις δύο καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης και μία απ’ αυτή δεν ην εκμεταλλεύτηκε ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στη φάση και στην εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι αίσθηση σας αφήνει το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ; «Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά ήταν ένα δύσκολο ματς. Ήταν η πρώτη φορά, όμως, που η ομάδα στον δεύτερο γύρο έδειξε όσο συμπαγής ήταν στον πρώτο. Δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα και έτσι δεν κινδυνέψαμε να χάσουμε. Ξέρουμε ότι χρειάζεται να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες έτσι ώστε να σκοράρουμε».

-Σε βλέπουμε να προσπαθείς πολύ μέσα στο γήπεδο αλλά να μην σκοράρεις στα τελευταία ματς… «Είχα μία καλή ευκαιρία, πίστευα ότι η μπάλα θα κυλήσει περισσότερο, αλλά τελικώς σταμάτησε και έτσι ο αμυντικός πρόλαβε και με πίεσε. Αυτή ήταν η μόνη ευκαιρία που είχα στο ματς. Σίγουρα θέλω να σκοράρω αλλά είμαι και λίγο άτυχος. Το πιο σημαντικό είναι και πιστεύω πως τα γκολ θα έρθουν και πάλι. Ίσως κράτησα το γκολ για την επόμενη εβδομάδα και το ματς με τον Ολυμπιακό!»

-Είναι η ισοπαλία με την ΑΕΚ μία ψυχολογική «ένεση» ενόψει της συνέχειας; «Ο βαθμός είναι μία καλή αρχή. Η ομάδα πάλεψε όπως στον πρώτο γύρο και για αυτό πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Είναι ένα πρώτο βήμα το ότι δεν απειληθήκαμε. Τώρα μπορούμε να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Η ομάδα έχει ποιότητα και σήμερα δείξαμε πως είμαστε ζωντανοί. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

-Γιατί δεν ρισκάρατε περισσότερο στο φινάλε του αγώνα για να φτάσετε σε ένα γκολ που μπορεί να έφερνε τη νίκη; «Δεν μείναμε πίσω, προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά αλλά έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί όταν βγαίναμε μπροστά. Ο δεύτερος γύρος δεν άρχισε όπως θα θέλαμε, αλλά είμαι σίγουρος πως στο φινάλε της σεζόν θα δείτε την ομάδα που είδατε στον πρώτο γύρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ