«Κατάσκοπος» του Ολυμπιακού στο Μποαβίστα – Σπόρτινγκ

«Κατάσκοπος» του Ολυμπιακού στο Μποαβίστα – Σπόρτινγκ

Σκάουτερς πολλών ομάδων βρέθηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι της Μποαβίστα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-2), ανάμεσα τους και άνθρωπος του Ολυμπιακού!

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι του πορτογαλικού πρωταθλήματος, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον «απεσταλμένων» της Κρίσταλ Πάλας, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Γουότφορντ, της Σεβίλλης, της Τελέτα Βίγκο, της Τενερίφης, της Μιλάν, της Ρόμα, της Αταλάντα, της Λειψίας, της Μπορούσια Ντόρτμουντ, της Μονπελιέ, της Ρεν και των Ερυθρόλευκων!

Όσο η σεζόν προχωράει προς την τελική ευθεία, οι ιθύνοντες των ομάδων, στέλνουν τους υπεύθυνους των τμημάτων σκάουτινγκ σε διάφορα ματς ανά την Ευρώπη/ κόσμο για να… ανιχνεύσουν νέα ταλέντα ή να παρακολουθήσουν πιθανούς στόχους των συλλόγων τους.

Πορτογαλικό δημοσίευμα, αναφέρεται στον σκάουτερ της Κρίσταλ Πάλας αν και δεν δίνει πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή που τους «ανάγκασε» να κάνουν το ταξίδι.  Πολυτιμότερος του αγώνα ήταν πάντως ο Μπρούνο Φερνάντες, που κυριάρχησε στο κέντρο, ενώ καλό παιχνίδι έκαναν και οι Ζερεμί Ματιέ και Ραφίνια.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, γνωρίζει πολύ καλά το πορτογαλικό πρωτάθλημα, στο οποίο θήτευσε πριν μετακομίσει στον Πειραιά και έχει φυσικά πολλούς συνεργάτες που γίνονται τα «μάτια και τα αφτιά του» στην Ιβηρική χερσόνησο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ