Άρης: Το εντός έδρας «σετ» και οι παγίδες

Άρης: Το εντός έδρας «σετ» και οι παγίδες

Κανένα περιθώριο απώλειας για τον Άρη απέναντι σε Απόλλωνα και ΟΦΗ, στη μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Άρης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για δυο αγωνιστικές μετά τον αγώνα στο Καραϊσκάκης και απέναντι σε Απόλλωνα και ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να κάνει τα δύο αποφασιστικά βήματα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι κιτρινόμαυροι, θα έχουν να αντιμετωπίσουν δυο ομάδες από τις οποίες έχουν μόνο… να χάσουν. Ο Απόλλωνας έχει αποδεχτεί από καιρό τον υποβιβασμό του και πορεύεται με κίνητρο την αξιολόγηση του υλικού του για την επόμενη περίοδο αλλά και την αξιοπιστία του συνόλου και των μονάδων του.

Ο ΟΦΗ φαίνεται πως ψάχνει ένα θαύμα για να τα καταφέρει αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικές ικανότητες θα είναι πάντα με τη μέγιστη ένταση στο γήπεδο. Αυτά τα στοιχεία θα είναι τα πρώτα που θα επισημάνει ο Σάββας Παντελίδης στους ποδοσφαιριστές του, προσεγγίζοντας το «σετ» των εντός έδρας αγώνων, που για τον Άρη σημαίνουν πολλά και τα περιθώρια απώλειας είναι μηδαμινά.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο προπονητής του Άρη επισήμανε στις τελευταίες του δηλώσεις ότι έμειναν έξι αγώνες και πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ