Επιστροφή και ερωτηματικά για τον Άρη

Επιστροφή και ερωτηματικά για τον Άρη

Πρώτη προπόνηση για τον Άρη με Τόνσο και Ντιγκινί στο επίκεντρο.

Ο Άρης θα κλείσει υποδεχόμενος τον Απόλλωνα το βράδυ της Δευτέρας στο Χαριλάου το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής και η προετοιμασία της αναμέτρησης ξεκινά σήμερα. Ο Σάββας Παντελίδης περιμένει τους παίκτες του για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας και το ενδιαφέρον στρέφεται στους δύο ποδοσφαιριστές που έλειψαν πολύ από την Κυριακάτικη αναμέτρηση στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Μάρτιν Τόνσο διέψευσε τις εκτιμήσεις που τον ήθελαν να κερδίζει θέση στην αποστολή των κιτρινόμαυρων, έχοντας ενοχλήματα στο γαστροκνήμιο που τον άφησαν εκτός. Σήμερα θα δοκιμάσει και πάλι να μπει στο πρόγραμμα προκειμένου να εκτιμηθεί το εύρος των πιθανοτήτων να επιστρέψει τη Δευτέρα στη δράση.

Ο Νικολά Ντιγκινί, είναι η πιο δύσκολη περίπτωση. Η εκτίμηση για την ελαφράς μορφής θλάση που υπέστη τον τοποθετεί σε οριακή θέση έναντι πιθανής συμμετοχής, κυρίως λόγω της επιπλέον ημέρας που έχει στη διάθεση του με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Δευτέρα. Θεωρητικά πάντως δεν είναι πολύ πιθανό να βρεθεί μέσα στις επιλογές Παντελίδη, υπό τον κίνδυνο μιας υποτροπής που μπορεί να σημάνει απουσία στα περισσότερα από τα παιχνίδια που απέμειναν.

Σήμερα πιθανότατα θα οριστικοποιηθεί και η απόφαση για τον αγώνα στον οποίο ο Φραν Βέλεθ θα εκτίσει την ποινή του, καθώς αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ