Ο Γκιγιέρμε δεν κουνιέται από τον Πειραιά, όσα… όνειρα κι αν κάνει η Σάο Πάολο

Ο Γκιγιέρμε δεν κουνιέται από τον Πειραιά, όσα… όνειρα κι αν κάνει η Σάο Πάολο

Δημοσιεύματα στην Βραζιλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σάο Πάουλο για τον μέσο του Ολυμπιακού, αλλά ο 28χρονος άσος δεν πωλείται. Ο Γκιγιέρμε θα είναι βασικό στέλεχος των ερυθρόλευκων και την επόμενη σεζόν καθώς οι πειραιώτες στηρίζουν πολλά στην ηγετική του παρουσία.

Ο Ολυμπιακός έδωσε περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι στην Λα Κορούνια, για να εντάξει στο δυναμικό του τον Γκιγιέρμε και ο Βραζιλιάνος μέσος φρόντισε να δικαιώσει τους ιθύνοντες της πειραϊκής ομάδας για την επιλογή τους.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο 28χρονος μέσος είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοση τους και ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον λατινοαμερικάνο άσο και όχι άδικα.

Στην πατρίδα του Γκιγιέρμε ξεκίνησε μέσω social media μια συζήτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του ερυθρόλευκου μέσου στην Σάο Πάολο, η οποία φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ερυθρόλευκου μέσου.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Βραζιλία, η Σάο Πάολο έχει αυτή την στιγμή οικονομική άνεση για να υλοποιήσει μεταγραφές και υπάρχει αναφορά στο όνομα του Γκιγιέρμε.

Στις σχετικές μάλιστα συζητήσεις στο twitter γίνεται και λόγος για το ποσό που θα πρέπει να δώσει η Σάο Πάολο αν θελήσει να πάρει τον παίκτη, κοστολογώντας τον παίκτη με 3 εκατ. ευρώ.

Ποσό πολύ μικρό που δεν αντικατοπτρίζει βέβαια την αξία του παίκτη μετά από μια τόσο καλή χρονιά που έχει κάνει ο λατινοαμερικάνος άσος με την φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Τα «σενάρια» που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την Βραζιλία απέχουν πάντως πολύ από την πραγματικότητα καθώς είναι ξεκάθαρη η θέση του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμε. Είναι λογικό στην Σάο Πάολο να θέλουν στο ρόστερ της ομάδας τους έναν παίκτη με τις δυνατότητες του ερυθρόλευκου μέσου.

Είναι όμως δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δεν συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησης του συγκεκριμένου παίκτη, καθώς είναι ξεκάθαρο πως ο Γκιγιέρμε θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του λιμανιού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι ερυθρόλευκοι στηρίζουν πολλά στον λατινοαμερικάνο μέσο για την επόμενη χρονιά και δεν έχουν ούτε καν… σκεφτεί το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη. Και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, με βάση την εικόνα που έχει δείξει ο έμπειρος χαφ.

Ο Γκιγιέρμε θα είναι μεταξύ των παικτών που θα στηρίξουν το οικοδόμημα της επόμενης χρονιάς, είναι παίκτης με ηγετικά χαρακτηριστικά και ο Ολυμπιακός ποντάρει πάνω στον λατινοαμερικάνο άσο για την επίτευξη των στόχων του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί λοιπόν στην Σάο Πάολο να κάνουν… όνειρα για τον Γκιγιέρμε και να συζητούν για ενδεχόμενη μεταγραφή του Βραζιλιάνου, ωστόσο ένα είναι το σίγουρο. Ο Ολυμπιακός δεν συζητά την πώληση του παίκτη και ο Γκιγιέρμε θα μείνει στον Πειραιά.

Αυτό που επίσης είναι σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί αφορά το πόσο καλά αισθάνεται ο Βραζιλιάνος στον Ολυμπιακό. Ο Γκιγιέρμε είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα του λιμανιού κι αυτή είναι μια πού σημαντική παράμετρος που δεν περνά απαρατήρητη.

https://twitter.com/SpfcNew/status/1105172387320995840

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ