Στην ΚΕΔ η επιστολή του Άρη για Σιδηρόπουλο

Στην ΚΕΔ η επιστολή του Άρη για Σιδηρόπουλο

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε κι επίσημα στην ΚΕΔ την επιστολή διαμαρτυρίας κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου και ζητάει να εξαιρεθεί από τα παιχνίδια των κίτρινων.

Ο Άρης έστειλε κι επίσημα, όπως αναμενόταν, επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ για το χαμηλό επίπεδο διαιτησίας του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Καραϊσκάκη και ζήτησε την εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας.

Η κίτρινη ΠΑΕ ενημέρωσε για τις προθέσεις της λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όπου και υπήρχε έντονος προβληματισμός και δυσφορία για τον Έλληνα ρέφερι.

Οι  άνθρωποι του Άρη έχουν αρκετά παράπονα με το μεγαλύτερο να αφορά τη φάση του 24ουλεπτού, με την σκαριά του Γκιγέρμε στον Μανώλη Σιώπη. Ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε το φάουλ αλλά δεν εφάρμοσε τον κανονισμό και κατ’ επέκταση δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κίτρινη ΠΑΕ στην επιστολή που έστειλε στην ΚΕΔ, ζήτησε την εξαίρεση του διεθνούς διαιτητή από τους αγώνες της ομάδας, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που υπέπεσε ο συγκεκριμένος διαιτητής σε λάθη κατά του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ